Hansel106 Odesláno 13. srpen 2017 Odesláno 13. srpen 2017 Je to sice více jak půl roku co jsem si udělal radost a koupil ji ale konečně je ve stavu kdy se sní chci aspoň trochu pochlubit Auto jsem koupil jako bouračku za pár korun a už jsem do ní vrazil spoustu času jak svého tak známých mechaniku ale ještě více peněz , měněna byla celá přední náprava včetně ramen, nápravnice atd. z karosářských dílu : nárazník , kapota , blatník , světlo a víko kufru... a klasických spotřebních věci olej, filtry, rozvody .. Rozhodl jsem si všechny investice zapisovat a musím říct že za ty peníze bych už měl rv. 2005+ v dobrém stavu ale tady mám aspoň jistotu že mám vše v pořádku Ještě pár údajů : Peugeot 607 rv. 2004 ještě před fl , 2,2 HDi 98kw , interiér černá kůže + karbonové doplňky kromě palubního telefonu a navigace plná výbava... Nyní mám v plánu přezout na pořádné kola, opravit promáčklinu vzadu na boku a zjistit proč nefungují parkovací senzory... A ještě pár fotek ze stavu koupě... Citovat
Matri Odesláno 13. srpen 2017 Odesláno 13. srpen 2017 Pekný ale chce to ešte foto interiéru a s tými "plechacmi" preč. Pýta si to alu kolesá... Hlavne nech to robí radosť. Citovat
Hansel106 Odesláno 13. srpen 2017 Autor Odesláno 13. srpen 2017 Děkuji, 607 je moje srdeční záležitost v roce 2001 si otec kupoval svou jako jeden z prvních v CZ a od te doby jsem si to auto zamiloval ... Fotky udělám pořádné a určitě přidám a ty kola snad je vezmu ještě tento měsíc, neví někdo jestli na 607 se dávala i 18" ? Citovat
Hansel106 Odesláno 3. září 2017 Autor Odesláno 3. září 2017 Vím že se to tady už několikrát řešilo ale chtěl bych se zeptat zda je tady někdo z Brna s diagnostikou PP2000, potřeboval bych udělat kalibraci úhlu volantu skrz ESP a zjistit proč nefungují parkovací senzory... Citovat
Matri Odesláno 31. leden 2018 Odesláno 31. leden 2018 Děkuji, 607 je moje srdeční záležitost v roce 2001 si otec kupoval svou jako jeden z prvních v CZ a od te doby jsem si to auto zamiloval ... Fotky udělám pořádné a určitě přidám a ty kola snad je vezmu ještě tento měsíc, neví někdo jestli na 607 se dávala i 18" ? 18ky sa dávali samozrejme...len neviem ako sa volali. 2.7hdi ich mali pomerne často... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.