Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bál sem se že to napíšeš :D ale asi tak to sundat kolo druhej hever pod rameno kola pružinou sem provlikl řetízky na čtyřech místech postlačení pružiny zajistit řetízky použil sem šroubky.Pod kapotou jak je tlumič uloženej tak sem vše povolil na tlumič budeš potřebovat 21očkovej klíč a imbus jště to drží na 2šroubech tušim 13 ale nejsem si jistej sundal sem tu velkou matku na tlumiči povolil ty dvě matky asi 13 povolil hever pod ramenem cele to šlo dolu a pomalu sem jednotlivé dily sundaval abych věděl v jakém pořadí to dát spátky ložisko sem vyměnil a ted přišel ten správnej opruz sem totiž zjistil že se tlumič sám zatahuje a je potřeba aby byl vytaženej musiš ho vytahnout a pracovat rychle dej pozor aby všechno dobře sedělo i miska co je na pružině zkompletuj a pak pomalu zvedat hever trefit se na správne misto a všechno dotáhnout ještě musim dopsat že jsem vše lehce potřel olejem.Možná někdo namitne že je lepší tlumič sundat určitě ano tak jak sem to dělal já je nato málo místa vše jen tak tak a práce jen prstama dělal sem to poprvé a trvalo mito asi dvě hodky tak asi takhle ;)

Odesláno

Výmenu ložisiek a gúm som absolvoval tento výkend a som mierne povedané \"naštvaný!\" V Sk tá sranda stojí 2x 960 Sk a po domácej práci búchanie nezmizlo. Dnes som to rozobral druhý krát a zistil som že to zobia tlmiče. Minimálna vôľa unútri tlmiča asi na tyčke kde je uchytený sráč kaďe preteká olej. Chňápe to ako besné. A najhoršie je keď sú malé kmity. Mám repas tlmičov a tam bude pes zakopaný. Nuž za blbos? sa platí:mad:

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...