tomikzlesa Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Ahoj, při lehoučkém, ale opravdu jen lehkém sešlápnutí brzdy občas pocítím jakoby zadrhnutí, nebo škubnutí do pedálu. Není to žádné kopání či tak...je i slyše takový chrastivý zvuk. Při běžném brždění, tedy při vetším středním brždění necítím nic i to občasné škubnutí přo lehkém tuknutí do pedálu je jen občas a přijde mi že to dělá ve fázi kdy auto ani ještě nebrzdí. další věc je možná s tím spojená že občas se rozsvítí kontrolky ABS/ESP stačí jen znovu nastartovat a chyba zmizí Citovat
pajas502 Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Může zazlobit některý ze snímačů ABS u kola nebo bordel na kroužku a nebo kyblík od snímače. Chce to na DIAG ta napoví Citovat
tomikzlesa Odesláno 8. červenec 2017 Autor Odesláno 8. červenec 2017 hlavně mi jde o to že zítra jedem na dovolenou a druhý peugeot už v servisu je tak doufám že to spíš není neco mechanického Citovat
huno74 Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 (upraveno) ked rano nastartujem a idem dole kopcom zacnem brzdit tak aj mne ako keby daco zasuchalo ale len raz suchne a potom uz za cely den nic robi to uz daky ten rok ale nedoslo sa na pricinu Upraveno 8. červenec 2017 uživatelem huno74 Citovat
Veverka Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Je-li vlhko, můžou to být lehce narezlé kotouče (přes noc to klidně stihnou), rez se obrzdí během 5-10 sekund brzdění (2 nebo 3 semafory stačí) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.