oni Odesláno 17. leden 2006 Autor Odesláno 17. leden 2006 jenze ta azbestova snura jak se utahne tak casem zmenci svuj objem a potrha,tu jsem zkousel taky!!vidim to na ten tmel!!jinak dobre rano!!! Citovat
chuck11 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Původně zaslal: oni jenze ta azbestova snura jak se utahne tak casem zmenci svuj objem a potrha,tu jsem zkousel taky!!vidim to na ten tmel!!jinak dobre rano!!! VYskoušej mou radu viz příspěvek výše,a uvidíš jak budeš spokojen:super:papa Citovat
oni Odesláno 17. leden 2006 Autor Odesláno 17. leden 2006 a ten tmel casem nestvrdne??myslim aby pak nepopraskal a nevydrolil se? Citovat
mk405 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Původně zaslal: oni a ten tmel casem nestvrdne??myslim aby pak nepopraskal a nevydrolil se? nejspíš jo, lepší by byl silikonovej ale ten zase nevydrží teplotně. ale ten spoj by měl být fixovanej natolik aby se to nehýbalo a tím by neměl popraskat, samozdrřejmě že pokud za ten vejfuk někde vezmeš tak je to asi v háji Citovat
oni Odesláno 17. leden 2006 Autor Odesláno 17. leden 2006 jenze jak toho chces docilit,je to pruzne ulozeny!!a kdyz se o tom bavime,tak za nadrzi na podlaze je hak jako na silemblok,kterej mat drzet stredni dil,ale na potrubim nic neni!! Citovat
mk405 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 ale jo jasně přůžně je to na tech sinenblokách ale pevně musí být trubka k tlumiči a chovat se jako jeden pevnej celek Citovat
chuck11 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Původně zaslal: oni a ten tmel casem nestvrdne??myslim aby pak nepopraskal a nevydrolil se? že se to nazývá motorový silikon má červenou barvu,i po zaschnutí je pružný nijak se nevypaluje Citovat
oni Odesláno 17. leden 2006 Autor Odesláno 17. leden 2006 uz vim,dava se treba u motorek kdyz se puli motor!!!a co ten hak,nevite nekdo!!kdyz tak clanek vyse! Citovat
chuck11 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Jestli se ti chce navařit a napojit a máš to všechno:aut:roker:papa Citovat
oni Odesláno 17. leden 2006 Autor Odesláno 17. leden 2006 jako navarit hak na potrubi,prdim na to!!potrubi je origo tak snad se tim nic nestane kdyz to tam nebude chyceni!! Citovat
mk405 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 nežli to vařit tak raděli z plechu udělat objímku a sešroubovat a dát na gumu Citovat
oni Odesláno 17. leden 2006 Autor Odesláno 17. leden 2006 no vidis to me nenapadlo,jeste ze vas tu mam!!tak to pak vsechno zfouknu najednou!!! Citovat
chuck11 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Původně zaslal: mk405 nežli to vařit tak raděli z plechu udělat objímku a sešroubovat a dát na gumu dobrej nápad kterej tě napad:D:D:papa Citovat
mk405 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 no ono taky jak ne to chmátneš svářeškou tak to v tom místí jako první schnije Citovat
oni Odesláno 17. leden 2006 Autor Odesláno 17. leden 2006 tak jsem nasel clanek,ze strasne zavisi na tom,kam smeruje trubice zadniho tlumice,jestli dolu,rovne,nahoru!!myslite,ze je to mozny!!! Citovat
mk405 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 nejvíc záleží na tom co rezonuje (vydává zvuk) a ten se šíří směrem od něj čím je frekvence vyšší je to smerová záležitost čím je frekvence nižší jde to všema směrama (sem patří ladák) asi by měl ten zvuk prostě jen projít vejfukem a bejt slyšet jen z díry, ale je tomu tak? otázka je jestli ten zvuk nedělá třeba zadní část tlumiče Citovat
Steve McSteve Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 hmmm,,, mam na P 405 s motorom Mi-16 vyfuk od Drifteru,,, je plnopriechodny,,, ma dva ovaly na konci,,,, mne v predu to nevadi vobec,,, inak je velmi hlucny,,,, ale ti ktori sedia vzadu tych casto lutujem,,,, bo tam to je ako ked sedis vedla tanku bez vyfuku,,,, riesim to kvalitnou hudbou ale ked veziem starsich ludi,,, tak to je des,,,, ak chce niekto vidiet ako to vyzera na aute mozem poslat fotku mailom Citovat
Chip Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Steve maš ji někde na netu? kdyztak sem dej odkaz nebo mi Pošli tu fotku na muj mejl a ja ji sem dám dnes nebo zítra:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.