Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jenze ta azbestova snura jak se utahne tak casem zmenci svuj objem a potrha,tu jsem zkousel taky!!vidim to na ten tmel!!jinak dobre rano!!!:)

Odesláno
Původně zaslal: oni

jenze ta azbestova snura jak se utahne tak casem zmenci svuj objem a potrha,tu jsem zkousel taky!!vidim to na ten tmel!!jinak dobre rano!!!:)

VYskoušej mou radu viz příspěvek výše,a uvidíš jak budeš spokojen:super:papa

Odesláno

a ten tmel casem nestvrdne??myslim aby pak nepopraskal a nevydrolil se?

nejspíš jo, lepší by byl silikonovej ale ten zase nevydrží teplotně.

ale ten spoj by měl být fixovanej natolik aby se to nehýbalo a tím by neměl popraskat, samozdrřejmě že pokud za ten vejfuk někde vezmeš tak je to asi v háji

Odesláno

jenze jak toho chces docilit,je to pruzne ulozeny!!a kdyz se o tom bavime,tak za nadrzi na podlaze je hak jako na silemblok,kterej mat drzet stredni dil,ale na potrubim nic neni!!

Odesláno

a ten tmel casem nestvrdne??myslim aby pak nepopraskal a nevydrolil se?

:myslim že se to nazývá motorový silikon má červenou barvu,i po zaschnutí je pružný nijak se nevypaluje :roker:papa

Odesláno

tak jsem nasel clanek,ze strasne zavisi na tom,kam smeruje trubice zadniho tlumice,jestli dolu,rovne,nahoru!!myslite,ze je to mozny!!!

Odesláno

nejvíc záleží na tom co rezonuje (vydává zvuk) a ten se šíří směrem od něj

čím je frekvence vyšší je to smerová záležitost

čím je frekvence nižší jde to všema směrama (sem patří ladák)

asi by měl ten zvuk prostě jen projít vejfukem a bejt slyšet jen z díry, ale je tomu tak? otázka je jestli ten zvuk nedělá třeba zadní část tlumiče

Odesláno

hmmm,,, mam na P 405 s motorom Mi-16 vyfuk od Drifteru,,, je plnopriechodny,,, ma dva ovaly na konci,,,, mne v predu to nevadi vobec,,, inak je velmi hlucny,,,, ale ti ktori sedia vzadu tych casto lutujem,,,, bo tam to je ako ked sedis vedla tanku bez vyfuku,,,, riesim to kvalitnou hudbou ale ked veziem starsich ludi,,, tak to je des,,,, ak chce niekto vidiet ako to vyzera na aute mozem poslat fotku mailom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...