tibko42 Odesláno 9. červen 2017 Odesláno 9. červen 2017 Ahojte všetci, nevie mi niekto poradiť? Objednal som si z internetu bočnú smerovku na môj Peugeot 407 a keď mi došla zistil som že mi nepasuje konektor pripojenia. Je možné že sa robili dva druhy? Potom som ale náhodou objavil že mám taký konektor ako bočná smerovka na Peugeot 206+. Ak si ju kúpim, bude mi pasovať do blatníka, myslím veľkosťou? Citovat
Matri Odesláno 11. červen 2017 Odesláno 11. červen 2017 Ahojte všetci, nevie mi niekto poradiť? Objednal som si z internetu bočnú smerovku na môj Peugeot 407 a keď mi došla zistil som že mi nepasuje konektor pripojenia. Je možné že sa robili dva druhy? Potom som ale náhodou objavil že mám taký konektor ako bočná smerovka na Peugeot 206+. Ak si ju kúpim, bude mi pasovať do blatníka, myslím veľkosťou?Čau,Pasovať určite bude, záleží len na tom konektore. Frantici to mohli pomenit teoreticky, všetko je to o ročníku výroby. Tak veľa šťastia s novými...Odoslané z Lenovo P2a42 pomocou Tapatalku Citovat
Matri Odesláno 1. červenec 2017 Odesláno 1. červenec 2017 Ahojte všetci, nevie mi niekto poradiť? Objednal som si z internetu bočnú smerovku na môj Peugeot 407 a keď mi došla zistil som že mi nepasuje konektor pripojenia. Je možné že sa robili dva druhy? Potom som ale náhodou objavil že mám taký konektor ako bočná smerovka na Peugeot 206+. Ak si ju kúpim, bude mi pasovať do blatníka, myslím veľkosťou?Podarilo sa to vyriešiť? Odoslané z XT1650 pomocou Tapatalku Citovat
tibko42 Odesláno 1. červenec 2017 Autor Odesláno 1. červenec 2017 Áno, pasujú tam z 206-ky.Odoslané z SM-J510FN pomocou Tapatalku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.