Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To že použiješ trimr 1k nevadí, právě proto, že jeho rozsah by měl být cca 0 - 1000 ohmu. Právě díky tomu trimru by se teoreticky mělo podařit ten obvod přesně nastavit. Pro verzi s termistorem 3k3 jsem to zatim nijak nepočítal, ale odhadem by měl stačit trimr 22k. Pokud ale nejsi nijak zdatnej v elektronice, tak se na verzi s trimrama vykašli a dej to dohromady jen s odporama. Myslím si, že odchylka 2 stupně jak psal honza406 není nijak závratná;)

Odesláno

samo, kdysi i v zimě ukazoval 60-68°C pak už se na to vysral úplně a ukazuje jenom morseovku :), Mám v plánu to o víkendu pokutit, ael jestli budou mrazy, tak na to prdím... Anebo si k narozkám nadělím dareček v podobě 6445F9 SNÍMAČ TEPL VZD :D

Odesláno

no.. normalne :) vodmontujes zrcatko, vycistis to cely, vymenis tu sondu (nebo tam das bastlik v podobe odporů a trimru) promazes motorky :) a pak to zase namontujes...

Jen ted nevim, jestli je potreba sundavat tapec dveri nebo ne... se mi moc nechce Kvuli konektoru sundavat celej ten hampejz

• O 7 měsíců později...
Odesláno

jak se dá sprovoznit teploměr??? jeden jsem sehnal ale vůbec netuším jak ho rozběhnout..... jsou připraveny dráty pod digi hodinami??? mám new model a hodiny jsou taky z new

Odesláno

Je to kus od kusu. Některý modely tam konektor pro hodiny s teploměrem maj, jiný ne. zapojit to není nic složitýho. Jestli se nepletu tak zapojení kontaktů je následující:

1 +12V

2 mínus(zem)

3 +12V spínací skříňka

4 regulace intenzity podsvícení

5 čidlo teploty (termistor)

6 čidlo teploty mínus

Je to bránu z pohledu zezadu na konektor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...