johny451 Odesláno 2. červen 2017 Odesláno 2. červen 2017 mam problem a hladam radu...Kym autom idem je vsetko ok, ale akonahle zastavim na semafore, po chvilke sa mi zacne prehrievat motor. Nezapina sa mi ventilator a tiez ked zapnem klimu, samo mi ju po par sekundach vypne. Prosim vas viete mi tu niekto poradit kde moze byt chyba? Samozrejme ze som skontroloval poistky ;-) Vopred dakujem Peter Citovat
johny451 Odesláno 2. červen 2017 Autor Odesláno 2. červen 2017 OPRAVENE!!! Nedalo mi to, tak som do toho sprtal a nasiel som chybu :-) najprv som skusil napojit ventilator na priamo cez dva kable-isiel, tak som isiel po kabli od ventilatora a prisiel som k relatku a zbadal som odtrhnuty kabel. Bol to napatovy kabel (taky hruby) ktory isiel ale nedosiel do relatka. Vybral som relatko, precistil som kontakty od oxidacie, napojil kabel a vsetko funguje ako ma :-) Ventilator sa zapina a klima funguje :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.