Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

1. Přátelé, poraďte jak vytvořit kvalitnější hudební prostředí ve 406 Brake. Tam do plata dávat repro nemá cenu - nebo jo? (já bych řekl, že to tam nemá kde rezonovat - školy nemám).A do těch zadních sloupků mám pocit nic kvalitního nedostanu.

2. Lze pořídit kvalitnější repro do předních dveří a výšky do palubovky aniž bych musel zesilovat signál?

Kdysi jsem zkoušel zapojit zesilovač a ten asi po hodině vyhořel....Jak silný kabel k němu přivést?

Nepotřebuju vyhrávat soutěže v naméřeném hluku ale mám rád kvalitní muziku. Děkuji a zdravím...

Odesláno

do menších aut stačí jeden pár repro, 406 je dost velká ale u kombíka je to trošku problém (probíralo se to o pár řádků níž) ale kvadro je kvadro :D

lepší repráky se dají, obecně se dá říc že lepší jsou dražší, takže si spíš řekni kolik do toho chceš vrazit a hlavně komponentní

kabel zesíku je danej dle proudu v A a délky od baterky k zesíku

jsou dva druhy hudby kvalita a kvantita, každopádně na doplnění spektra to chce sub ;)

Odesláno

No já nevim viď....viděl bych to na všechny čtyři max. 5000 - vím že seženu komponentní repro za 20 000 ale to už je dost. Už jsem koukal na několikrát doporučované výrobky Helix blue - ty jsou tak nějak cenově přijetelné a i se tu chvalí.... No ale dozadu fakt nevím...jesi se tam vyplatí dávat tam koaxialy....nebo taky komponentní...Řekl bych že možná ty koaxialy 2 pásmový by tam mohli stačit. V těch sloupkách se mi to zdá nasměrovaný docela dobře takže i ty výšky by mohli být slyšitelné.

Ještě otázka - má to vůbec cenu jen vyměnit seriové za tyto? (já doufám, že jo...ale nerad bych nakoupil a zaplakal)

Odesláno

taky možnost jak to vyřešit

bluečka jsou dobrej základ ale doporučím ti někde je poslechnout proteže mi říkal Mašinka že je tam chtěl dát a ty orig. se mu líbyli více tak je tam nakonec nedal - nevím bud dávaj do 406 dobrý origoše nebo si na ně moc zvykl. kdyžtak mu zkus písnout určitě ti řekne ti víc ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...