Boob Odesláno 12. leden 2006 Odesláno 12. leden 2006 Nedavno jsem mel svou 405 v servise aby mi udelali neco se zadni napravou,na jedne strane bylo kolo hodne vyboceny a na te druhe uz zacinalo.Pri prujezdu nejakou nerovnosti se ze zadu ozyvaly dost husty kovovy rany. Dal jsem to do servisu a oni mi pak rekli ze vymenili jehlovy loziska,jinak ze vsechno bylo OK.Ted pri prujezdu nejakou dirou zadny kovovy rany neslysim,coz je Ok.Ale trapi me to,ze obe zadni kola nejsou kolmo s vozovkou....jsou proste lehce do A . Je to normalni nebo je jeste nekde nejaka chyba? Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 12. leden 2006 Odesláno 12. leden 2006 no. muzou byt vymlety remana, na kterejch jsou ty loziska. Ty se snad daji koupit novy v Peugeotu, u nas si je nechavame vytocit na soustruhu.:super:super Citovat
Boob Odesláno 12. leden 2006 Autor Odesláno 12. leden 2006 Původně zaslal: Leggatstreetcars no. muzou byt vymlety remana, na kterejch jsou ty loziska. Ty se snad daji koupit novy v Peugeotu, u nas si je nechavame vytocit na soustruhu.:super:super No na to me jeste pred opravou upozornily ze by mohly byt vymlety,ale kdyz to rozdelali tak to prej bylo Ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.