pery56 Odesláno 16. březen 2017 Odesláno 16. březen 2017 Ahoj .Koupil jsem starší 508 SW a nejdou zadní stahovačky. Po demontaži tapecu ze dveří jsem zjistil že nejsou zapojeny jak vypínače, tak i motory.Asi z výroby, a nevím proč nezapojeno. Vše jsem zapojil, a nic. Bezpeč. zamykáni u řidiče odemknuto, pojistaka OK, a nic. Není třeba povolit stahovačky přez počitač. Dá se někde koupit něco čim se dá zkontrolovat či programovat funkce auta. Děkuji za radu. Citovat
HonzaZ Odesláno 16. březen 2017 Odesláno 16. březen 2017 Ahoj, zadní dveře jdou zevnitř otevřít? Kontrola programování funkcí se dělá pomocí diagnostiky Diagbox. Citovat
pery56 Odesláno 20. březen 2017 Autor Odesláno 20. březen 2017 Ahoj, Tak jsem sundal tapeci ze zadních dveří, a nebyly zapojeny jak motorky, tak spínače. Zapojeno a nic. Byl jsem u kamaráda s Diagboxem, a nemohli jsme se připojit k zadním oknům.On ma 407 a tam se připojí a vyskouší. U mně to nejde připojit se na okna. Nevím proč okna nebyla připojena, a nevím proč se nedá připojit a vyzkoušet, prosím něco paraďte. Děkuji. Citovat
HonzaZ Odesláno 20. březen 2017 Odesláno 20. březen 2017 Zkontrolujte konfiguraci v BSI - přítomné počítače - panel ovladačů na dveřích - přítomen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.