Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chci se zeptat jestli se musí měnit tyčky když se mění čepy na řízení a jak se mění ty tyčky protože tam toho místa moc není na montáž.pokud to již někdo dělal jestli mi poskytne nějaký stručný postup.děkuji za radu

Odesláno

Děkuji , čep na levé straně je hodně špatný ale když to budu měnit tak oba. Když to zvednu a vemu za kolo tak to bouchá, tu tyčku zjistím až sundám čep že ano. Když jsem s tím hýbal tak se pohybovala i tyčka ale to asi tak má být nebo ne?

Odesláno

pokud se bavíme o řídící tyčce (axiální táhlo), tak je zašroubované do hřebenu řízení a nesmí mít vůli v kloubu (je pod manžetou), nedá se to nijak seřídit-vymezit, jedině koupit novou a vyměnit, jinak krajní čepy řízení vyměň oba

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zjistil že ta vůle je někde v té manžetě takže budu měnit čep i táhlo.s čepem problémy nebudou ale nevím jak se dostat na to táhlo, zvednu to sundám manžetu a dál nevím jak se k tomu dostat a jaké klíče.poradí někdo kdo to již dělal abych se měl čeho chytit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...