zdendau Odesláno 14. březen 2017 Odesláno 14. březen 2017 chci se zeptat jestli se musí měnit tyčky když se mění čepy na řízení a jak se mění ty tyčky protože tam toho místa moc není na montáž.pokud to již někdo dělal jestli mi poskytne nějaký stručný postup.děkuji za radu Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2017 Odesláno 14. březen 2017 nemusí, pokud není vůle na druhé straně Citovat
zdendau Odesláno 14. březen 2017 Autor Odesláno 14. březen 2017 Děkuji , čep na levé straně je hodně špatný ale když to budu měnit tak oba. Když to zvednu a vemu za kolo tak to bouchá, tu tyčku zjistím až sundám čep že ano. Když jsem s tím hýbal tak se pohybovala i tyčka ale to asi tak má být nebo ne? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2017 Odesláno 14. březen 2017 pokud se bavíme o řídící tyčce (axiální táhlo), tak je zašroubované do hřebenu řízení a nesmí mít vůli v kloubu (je pod manžetou), nedá se to nijak seřídit-vymezit, jedině koupit novou a vyměnit, jinak krajní čepy řízení vyměň oba Citovat
zdendau Odesláno 3. duben 2017 Autor Odesláno 3. duben 2017 Tak jsem zjistil že ta vůle je někde v té manžetě takže budu měnit čep i táhlo.s čepem problémy nebudou ale nevím jak se dostat na to táhlo, zvednu to sundám manžetu a dál nevím jak se k tomu dostat a jaké klíče.poradí někdo kdo to již dělal abych se měl čeho chytit? Citovat
pajas502 Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Velikost klíče už nevím, ale jakmile stáhneš manžetu bude ti to jasný na první pohled Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.