Chladas Odesláno 15. leden 2017 Odesláno 15. leden 2017 Prosím o pomoc,jsem už beznadějný ..mam Partnera 2.0 hdi RHY siemens ,ráno špatné studené starty .Najeto 245000 km Vyměněno ..vstřikovače žhavení 100 % palivový filtr na zkoušku jinej balonek (ruční pumpička) beze změny ráno při prvním startu nažhavím a motor na prvni otočení jakoby měl snahu naskočit ale chová se to jako by to bylo zavzdusněné ....zkoušel sem před startem pomačkat ručni pumpičku (bezezměny) Druhy start někdy chytne jakoby se postupně rozbíhal ...jako kdyby neměl dost nafty ...Diagnostika nic nehlásí .Po nastartováni se chod motoru ustaly a krasně pravidelně běží (bez kouře ani se nijak nechvěje) potom každy dalši start na škrtnuti .Prosím o pomoc někoho kdo má vice zkušeností než já ..předem moc děkuji za pomoc při řešeni . Citovat
Dýdý Odesláno 18. leden 2017 Odesláno 18. leden 2017 Zkusil bych baterku jestli je zaručeně dobrá.Klidně by to mohl dělat startér.Soused měl úplně stejné příznaky a stačilo dát vyčistit startér.A to chtěl tahat nový vedení od nádrže. Citovat
Jantar_350 Odesláno 14. červenec 2019 Odesláno 14. červenec 2019 Tak, jsem řešil, startér se točil pomalu, za tepla už to nebyl problém. Stačí vyčistit, vyměnit futra a uhlíky a frčí to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.