Gotrek Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Jak to v Brně vypadá se sjízdností? Tady to jde, ale už jsem zažil i lepší časy... Citovat
Trundik Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 silnice prosolený, co se týče dálnice, tak včera večer od Vyškova do Brna to bylo taky v pohodě a pokud vím, tak od té doby sníh nepadal. Takže si myslím, že by ti nic nemělo bránit, abys dojel. Citovat
nome Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 ANTIPOLLUTION FAULT -- tak k vůli tomuhle jsem včera nedorazil :-(((((( Citovat
Aluška Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Včera to bylo fajn, akorát nás s Dodem mrzí, že jsme dorazili tak pozdě a před přesunem do další restaurace, pár lidiček už jelo domů. Už se těším na další srázek :papa. Citovat
Zipík Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Jééé tak se dívam,že jsem propásl srazík:grr.Stejně bych nemohl tak se těším někdy příště Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.