matvejson Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Niekde tu bolo vlakno na tuto temu, no nejak sa predomnou schovava. Problem bol tento - moj autobus 807 ukazoval vonkajsiu teplotu 32'C ked bolo -6 :-). Ale problem je vyrieseny. Na chybe bolo vadne cidlo / snimac vonkajsej teploty. Fotky som nespravil lebo mam v ruke droty a jednou rukou je tazko fotit a aj robit:-), ale oprava je nasledovna. Cidlo je v pravom spatnom zrkadle. Treba ho vyklopit tak aby zrkadlo pozeralo dnu. V nom zbadate trcat dva drotiky - pierka - tie tenkym srobovakom vyhodime z ulozenia dovnutra. Potom prisavkou vytiahneme jemne zrkadlo, z ktoreho treba este odpojit napajacie kabliky vyhrievania. Ked je zrkadlo vonku napravime pierko naspat do svojho ulozenia. Potom treba odskrutkovat tri torx sjrutky a vucvaknut lakovany kryt zrkadla z klipov - tie su tiez tri. Na spodnej strane je ulozene toto nestastne cidlo - ja som jeden kabel oznacil na povodnom a rovnaky na novom abt som neprehodil poly (pre istotu). Potom stare odcvaknut, nove naletovat. Preftym ale nezabudnite navlict zmrstovacie buzirky aby sa spoj zaizoloval! Nuz a nahodenie je opacne ako zhodenie. Jedine pre nahodenie krytu zrkadla je pohodlnejsie ked je zrkadlo v zlozenej polohe. Nacvaknut kryt, skrutky, napojit kable napajania vthrievania zrkadla a nacvaknut jemne samotne zrkadlo. A je hotovo a ked je vonku -6 tak aj display tolko ukazuje namiesto inej "pomylenej" teploty. Teraz ma caka ozivenie webasta lebo to neozilo este a bydem spokojny:-). Drzim palcek aby sa vam darilo tak ako aj mne! Citovat
Marion1974 Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 Buď zdav. Prosím tě co to znamená - Treba ho vyklopit tak aby zrkadlo pozeralo dnu - je to poloha jako při sklopení zrcátek při uzamčení auta? Nové čidlo jsi koupil v Citroenu? Citovat
matvejson Odesláno 1. srpen 2017 Autor Odesláno 1. srpen 2017 Presne tak - naklopit len sklo, len zrkadielko aby si z vonkajsej strany videl pruzinku ktora zrkadlo drzi vrame spataku. Ak mas nejaku otazocku estetak kludne napis email a odpoviem ti lebo nejak sa mi nedari sa prihlasit. Matvejson a ps - cidlo som objednaval cez kamarata, ale ak ta to netlaci pozri si katalogove cislo a objednaj z ebayu aj tam som ho videl a za ovelaaaaa menej. Nasiel som tam aj origi tapacirove nity u nas za 7eur a tam za 50 centov... Takze ja uz len odtial ak sa bude jednat o nieco taketo nie moc dolezite. A cidlo ma stalo asi okolo 30-45eur presne uz neviem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.