Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, měl bych dotaz. Manželka jezdí s 307SW, 2,0HDI/100kW. Nedávno jí to přstalo jet a volala mechanika. Ten přes kvalt otočil motorem a pak to šlo nastartovat. Vzal to na diagnostiku a tvrdí, že je odpálený ventil. A údajně to nejde nějak vyměnit, že musím koupit celý palivový čerpadlo. Což je momentálně mimo moje možnosti. Motorům moc nerozumím a taky nevím, co má společnýho čerpadlo s ventily. Můžete mi k tomu prosím někdo napsat váš názor? Díky

Odesláno

Samozřejmě jde vyměnit. Typický přístup mechaniků,práskne tam celý čerpadlo a je po prdeli. Tak se vydělává. Otřesné!!!

Odesláno z  iPhone 7 Plus

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

dnes jsem to odvezl na diagnostiku jinam. měl jsem tam dvě závady:

závada tlaku paliva

závada žhavícího okruhu

maník to vynuloval a poslal mě znovu se projet. když to načetl pak, byla tam opět závada na žhavení. doporučil výměnu žhavičů.

nutno podotknout, že ráno nešlo auto nakopnout. bylo cca -8. manželka tu baterku vymlátila opět do mrtě, takže jsem to startoval přes kabely. roztočilo se to až tak na pátej pokus..

co se týká těch mechaniků, bohužel musím souhlasit. proto každou opravu v servisu odkládám na poslední chvíli. auto sice trpí, ale mě tenhle přístup z principu vadí. jak člověk nemá nějakýho spolehlivýho kamaráda, je to v řiti. mě tři kila na hodinu a ještě k tomu bez papíru nikdo neplatí..

Upraveno uživatelem radkoff

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...