Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hodilo ma do nudzového režimu vypísalo engine fault repair needed a ESP/ASR system faulty

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chalani stalo sa mi teraz Hodilo ma do nudzového režimu vypísalo engine fault repair needed a ESP/ASR system faulty.Auto ide akokeby na tri valce vracal som sa z výletu cca 50km .Neviete čo to môže byť.

0
Odesláno

Toho som sa obával.Ale naposledy keď som bol na diagnostike fungovali normálne.

Odesláno (upraveno)

Mal som dnes požičanú diagnostiku vyhodilo mi 3 chyby čo teraz .

1. P0268 -valec3,obvod vstrikovače

-zkrat na  plus

-Trvale

2.C1391 -riadiaca jednotka motoru -chybí mazaní referenční hodnoty ASR/MSR

-prerušovaný

3. U1208 -Komunikace riadiacej jednotky motoru-prijata nesprávna hodnota

-prerušovaný

Upraveno uživatelem Brendik
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj tak mal som odideny 3 vstrek zohnal som za 90€ jeden vstrek mal najazdených 45000km a už to ide práca bola 60€.

Odesláno

Je to podľa vstreku ja som natrafil na chlapa čo vozí diely z francúzska a predáva aj po kuse viem že koncové bolo 3080 tie odchádzajú najčastejšie.

Odesláno

Ahoj tak akorát teď odjel servisak s diagnostikou a úplně totéž tryska na třetím válci, že přej je tam nějak špatně kabelové svazek po kterém stéká voda na tu trysku že už to dělal několikrát :-D. Děkuji za kontakt jdu to hned poladit.

• O 1 rok později...
Odesláno

Dnes sa mi stalo toto isté. Po DIA vstrek na 3.valci...zatiaľ čakám na vstrek. Bez predchádzajúcich príznakov ma na diaľnici hodilo do núdzaku a očami som v zrkadle brzdil kamióny a veril, že vodiči nepozerajú telku...

Odesláno

ja som sa minuly tyzden vracal z dovolenky ...v Splite som odbocil mimo cestu, aby som preskumal mapu ....nechal zaradeny 3 rychl. stupen a pustil spojku :(  auto poskocilo a zhaslo. Po nastartovani hlasky:

Engine fault repair needed a ESP/ASR system off....

Zasiel som do Peugeotu v Splite, odmietli ma, ze maju mnoho zakazok, ze mam nechat auto tam, ze do 3 dni to urobia.....idioti!

Zavolal som na asistencnu sluzbu, poradila mi najblizsi servis tam kde som prave bol :-) Tak som jej podakoval, ze to som si uz nasiel na nete (nechapem, naco tam ta asistencna sluzba vlastne je???)

Pokracoval som teda v cese, po 300 km som bol na odpocivadle, tankovanie, kava, nejaky obed...po nastartovani bez hlasiek.

Diagnostika nic neukazala :-) takze teraz babo rad :O

Odesláno

ja som asi chcel od asistenčnej služby veľa, keď som sa pýtal na výjazd technika a povedali mi, že technik mi dokáže akurát vymeniť akumulátor, alebo opraviť defekt. Tak som to cez Peugeot vzdal a skúsil som všetko po svojej osvedčenej línii. Presne na to som myslel, že čo keby sa mi to stalo niekde 1000 km od domova...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...