Pajoš Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Já mám taky robota a jsem s ním spokojen (1.6 eHDi, r.v. 2012). Když jsem to koupil v bazaru, občas mi to taky dělalo, že při přeřazení to dost zpomalilo a jako by "cuklo". V servisu mi nahráli poslední SW, s tím, že by se to mělo tímto vyřešit a opravdu se vyřešilo. Po přehrání SW mě akorát upozornili, že se automat bude chvilku učit, takže je třeba s ním jezdit ze začátku trochu plynule (a asi netahat karavan ;-)). Teď kolikrát ani nevím, že auto přeřadilo. Jediné, co se mi stává taky, je to vytáčení jedničky. Když se chci rozjet rychle a šlápnu na plyn pořádně, tak se taky vytočí klidně do 4000 otáček. Osvědčilo se mi v tomto případě, když se chci rozjet rychle, si přeřadit ručně pádlem pod volantem, Prostě mu tu dvojku vnutím :-) a vesměs zareaguje. Citovat
landys_cz Odesláno 28. prosinec 2016 Autor Odesláno 28. prosinec 2016 Díky, máš plnou pravdu. Kde ti přehráli ten software převodovky? Tady u nás o ničemu takovém nechtěli ani slyšet, asi se budu muset vydat někam dál... Citovat
Pajoš Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Citovat V Artcom Group v Olomouci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.