haromax Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 Zdravím mám dotaz . čas od času se stává ,že z motoru je slyšet na volnoběh rachotivý zvuk ,jelikož já s tím nejezdím /jezdí partnerka / tak to nevím popsat ,podobné problémy u koncernových aut Wv má na triku volnoběžka alternátoru . Nevíte kdo jestli toto auto s motorem 1.9 td opravdu volnoběžku má dík za info .Popřípadě další nápady Citovat
Sniper17 Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 Nebude to náhodou napínací klada altíku ? na mé 306 td byla v háji a rachotila právě jen na volnoběh,sundej řemen a zatoč s ní a hned poznáš. Citovat
haromax Odesláno 26. září 2016 Autor Odesláno 26. září 2016 No zítra se pokusím shodit řemen a mrknout v čem je zakopaný pes . Citovat
haromax Odesláno 27. září 2016 Autor Odesláno 27. září 2016 tak napínací kladkou to není ,ale ložiska v altíku jsou KO , jinak je to Valeo s pevnou řemenici Citovat
Sniper17 Odesláno 27. září 2016 Odesláno 27. září 2016 Tak nechat zrepasovat a nebo nějaký z druhé ruky,hlavně že to není nic vážnějšího Citovat
haromax Odesláno 27. září 2016 Autor Odesláno 27. září 2016 jojo už jsem to zavezl jednomu garážníkovi u nás co se tím zabývá tak snad k večeru by to mohlo být ,Je akorát zajímavé ,když jsem pátral jestli tam volnběžka je nebo není tak většna e shopu uváděla ,že tam volnoběžka je . Jenom A.kelly ,že je pevná . legrace ono bez demontáže altíku se na to taky nedá moc přjiít v prostoru řemenice je nosník . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.