Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Ahoj, pokud chci vyměnit budíky, musím hledět jako u 406 na stav KM, který mají budíky najeto, aby se nepřepsalo BSI? Nebo je tam můžu frknout a hotovo? De mi primárně o displej, ale jednoduší je vyměnit je cel3. Kór když nevim v jakym stavu displej je Citovat
chuck11 Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Mám pocit, že musíš koukat na najeté km. Když seženeš budíky tak se ti km přepíšou na vyšší hodnotu najetí. Problém s diplejem můžeš mít i u použitých budíků. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Přesně takhle to bylo u 406... Tady u těch KM nezjistim. Jooo mám pána co mi to zjistí ale pak už to nebude výhodná koupě Citovat
petokat Odesláno 27. září 2016 Odesláno 27. září 2016 áno musíš, Ja som tiež menil budíky a prepisalo mi to km žiaľ smerom hore. Smerom dole ti to už neprepíše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.