Havlicek.Lukas Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 (upraveno) sem ai vzpomel a udelal sem par fotek za tmy u evasiona to berte s rezervou tam sviti jen 1x halogen bo mi ten druhej pri demontazi prasknul Upraveno 5. únor 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
brixtr Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 před 44 minutami, loque napsal: Celkovo mám pocit, že hlavne pri novšich autách sú predné hmlovky skor na parádu, ako k niečomu dobré. Na 406tke to ešte relatívne niečo aj prisvieti, ale na 508 to svieti akurát do boku, do predu minimum. Pri iných autaách keď vidím tie miniatúrne reflektory, tak to tiež nebude o ničom inom. Možno som ten zmysel hmloviek nepochopil, tak ma opravte, ale tu asi žiadna žltá nepomože. Tak já mám c5tku první generace což je tak nějak 406 hodně podobný( až na podvozek ) a mlhovky mám v hlavních světlech což postrádá pro mě nějak smysl. tak jsem si pořídil jiný mlhovky který dám do nárazníku a tam už to k něčemu bude @Havlicek.Lukas díky tohle je dost nápomocný pro představu. takže první dvě fota jsou folie a druhý dvě fota jsou žárovky. chápu to správně? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 no skoro druhe 2 je jen 1 žarovka na cca 10V (nejak mi odesel akumulator nicnedelanim) Citovat
brixtr Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 to ty fotky vcelku zkresluje ale i tak pro představu.. folie už je objednaná takže až bude čas půjde na mlhovky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.