Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

MANUAL NA 405 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

To je různý třeba jaká pojistka je k čemu a tak podobě.ANo prostě si to pořádně pročíst aby byl člověk chytřejší. :D:D:DChápeš!?!?!?

Odesláno

Zeptám se myslíte, že existuje taky manuál na Mi16? Je to přeci jen odlišné auto a když to porovnám s Gti....Jde mi o to aby tam také bylo jak a co udržovat kontrolovat a tak na co si dát pozor aj. je něco takového???:(

Odesláno

STEFAN:Jo ten je super už jsem si ho vytisknul.Je dost dobrej.A díval jsem se no tu knížku Jezdíme s ......... je jen za 149 kč tak o ní přemýšlím.Je tam něco zajímavýho nebo je to úplně o ničem.:P:P:P

Odesláno
Originally posted by Krmy

A díval jsem se no tu knížku Jezdíme s ......... je jen za 149 kč tak o ní přemýšlím.Je tam něco zajímavýho nebo je to úplně o ničem.:P:P:P

Jestli ses blondyna, tak si ji klidne kup :P. Ne vazne, nestoji to za to, nic extra se tam nedozvis, nic co bys nasel tady na strankach, ten mnual co prolozil Karel je milionkrat lepsi, vazne.

Odesláno

krmy: jestli jeste porad hledas, tak mam original navod od pazoutu. Bohuzel ho zatim nemam v digitalu, ale jestli chces, muzu ti ho okopirovat a poslat. kdyztak napis na mail.

Odesláno

GEORG: to budu super můj EMAIL je : anlen@seznam.cz Tak mi to prosím zkus poslat :jestli to vyjde tak máš u mě na srazu panáka.Dík.!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Odesláno

krmy: myslel jsem poslat ceskou postou - zatim to neni v digitalu. Kdyz vydrzis asi do pristiho tydne, tak ti to poslu na e-mail (pres vikend to uz snad nascanuju). kdybys potreboval neco vedet hned, tak se klidne zeptej. p.s. toho panaka si budu pamatovat :-)

Odesláno

GEORG:Jo já vydržím prostě až to budeš mít tak mi to pošli.A toho panáka si pamatuj.Toho Ti koupím.Jasnýýýýýýýýýýýýý!:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...