Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj vsichni prosim o radu, kde bych mel hledat zavadu. Po nastartovani a cca 1-3 km se rozsviti kontrolka ABS/ESP, na displeji mi to napise, ze je ABS/ESP nefunkcni a diagnostika mi vyhodi jako prechodnou zavadu " informace hlavniho brzdoveho spinace ". Jinak auto jede normalne, brzdi normalne ale ESP nefunguje. Tuhle chybu to vyhodi standartne pri kazdem novem nastartovani a rozjezdu. Dekuji za rady

DSC_0213.JPG

Upraveno uživatelem petan307SW
Odesláno

Jde o to, zda při sešlápnutí brzdového pedálu se rozsvítí brzdová světla a při povolení zhasnou. Řídící jednotka ESP je, pokud se nemýlím, pod levým předním světlem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Cau chlapi, tak jsem se na to vcera vrhnul, sundal kus narazniku a svetlo abych se dostal k RJ esp,odpojit ji vsechno jsem ocistil. Dneska jedu do prace a uas mi vyskocila ta hlaska a rozvitila kontrolka. Mate nekdo nejakej jinej napad? Diky

Odesláno

Není to tak dlouho, co tu bylo dlouuuuuhýýý vlákno, co se týkalo tohohle tématu, ale je možný, že už tu není.:( Co si tak matně pamatuji, tak tam psali někteří lidé, že i měnili spínač, ale závada se stále opakovala. Přišlo se na to, že se musí vyměnit i kousek kabeláže, která je připojená na spínač. Původní byl jinak osazený pinmi.

Odesláno

Podle service boxu mam samozrejme spinac bez kabelu, ale nasel jsem spinac (v priloze). Mam jen dotaz. Kabel se tam asi nemeni, ale jen se tam soupne na original kabel? Koukal jsem totiz po kabelu od spinace a ten vede dal nekam do svazku a menil by se blbe. Nebo jsem blbe koukal a vymenit jde? Diky

Screenshot_20160731-120925.png

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...