Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte Pežoťáci. Mam problem s Peugeot 406 2.0 HDi 80 kw. Nefunkcny tachometer. Najskor mi diagnostika vypisovala problem s cidlom na prevodovke. To som vymenil zavada sa na diagnostike uz neobjavila. Tachometer, odometer ani palubny PC vsak stale nefunguje. Budiky nam cez diagnostiku fungovali. Rucicka tachometra vystrelila po nastaveni rychlosti cez diag. Tak v budikoch problem asi nebude. Napada ma uz len protikus cidla ktory je v prevodovke. Da sa nejako vymenit samotny abo treba celu prevodovku ? Popripade kde sa da zohnat ten samotny protikus co je v prevodovke ? Dik za rady.

Odesláno

určitě v pežotu, kde jinde??:)

to ozubené kolo pohonu rychloměru má OEM číslo 264309 (protikus čidla) a dá se vyměnit samostatně, sundáš pravou poloosu, demontuješ čidlo a nástavec rychloměru od diferenciálu a vyměníš to plastové ozub. kolo

Odesláno
V 6/28/2016 at 9:10, ozzy56 napsal:

určitě v pežotu, kde jinde??:)

to ozubené kolo pohonu rychloměru má OEM číslo 264309 (protikus čidla) a dá se vyměnit samostatně, sundáš pravou poloosu, demontuješ čidlo a nástavec rychloměru od diferenciálu a vyměníš to plastové ozub. kolo

Dakujem za pomoc :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...