MarekPU Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Ahojte Pežoťáci. Mam problem s Peugeot 406 2.0 HDi 80 kw. Nefunkcny tachometer. Najskor mi diagnostika vypisovala problem s cidlom na prevodovke. To som vymenil zavada sa na diagnostike uz neobjavila. Tachometer, odometer ani palubny PC vsak stale nefunguje. Budiky nam cez diagnostiku fungovali. Rucicka tachometra vystrelila po nastaveni rychlosti cez diag. Tak v budikoch problem asi nebude. Napada ma uz len protikus cidla ktory je v prevodovke. Da sa nejako vymenit samotny abo treba celu prevodovku ? Popripade kde sa da zohnat ten samotny protikus co je v prevodovke ? Dik za rady. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 určitě v pežotu, kde jinde?? to ozubené kolo pohonu rychloměru má OEM číslo 264309 (protikus čidla) a dá se vyměnit samostatně, sundáš pravou poloosu, demontuješ čidlo a nástavec rychloměru od diferenciálu a vyměníš to plastové ozub. kolo Citovat
MarekPU Odesláno 30. červen 2016 Autor Odesláno 30. červen 2016 V 6/28/2016 at 9:10, ozzy56 napsal: určitě v pežotu, kde jinde?? to ozubené kolo pohonu rychloměru má OEM číslo 264309 (protikus čidla) a dá se vyměnit samostatně, sundáš pravou poloosu, demontuješ čidlo a nástavec rychloměru od diferenciálu a vyměníš to plastové ozub. kolo Dakujem za pomoc :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.