soundlovers Odesláno 18. červen 2016 Odesláno 18. červen 2016 dobrý den, na fotce je silnetblok má mít vuli mezi gumou a geroserii? pokud ano tak na obou stranách nebo jen na jedné , může to tu nekdo vysvetlit k cemu slouží atd, dekuji Citovat
soundlovers Odesláno 18. červen 2016 Autor Odesláno 18. červen 2016 (upraveno) karoserii - překlep...:) Příště použij tlačítko "Upravit". Psát další příspěvek je zbytečné Upraveno 19. červen 2016 uživatelem Péťa Citovat
myšut Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) obrázek nevidím ,nic mi to nezobrazí..ale dle začátku tématu : silentlok NEMÁ mít žádnou vůli,a jestli jde o dorazy a jsou vymačkané ,máš tam prostor ,tak je to rukama , že něco neudělaly . Vždyť to musíš cítit ,jak podřazuješ ,že to mlátí s motorem. To neprospívá ničemu.Motor není sprinter ,ten má sedět pevně uložený v pevným silenbloku do šasi a zakrytý krytem motoru. Pak to chodí tam a sem ,mlátí do výfukem,vibruje to ,skáčou dráty ven ,povolují se holendry,spony na hadicích..... Upraveno 20. červen 2016 uživatelem myšut Citovat
soundlovers Odesláno 20. červen 2016 Autor Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) jedná se o tento silentblok viz foto, nekdo ríká že tam má být vule mezi gumou a karoserii...ze je to jen nejaký doraz proto se ptám....auto 1997....jinak jiné silnetbloky samozrejme zadnou vuli mit nemají to je jasné, ale u tohoto se práve chci zeptat....jak to má být správne Upraveno 20. červen 2016 uživatelem soundlovers doplneni foto Citovat
myšut Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 protože je to francouz ,tak tohle namontuješ a zjistíš,že tam zase je nějaká vůle ,takže lidová tvořivost a hezky vymezit. Dodo. Delší tvrdá páka,zapáčíš o nosný silenblok a nacpi tam něco z gumy k těm trojuhelníkům, materiál se mi osvědčil zástěrka z t815 nařezaná na plátky . Na 4x4 mi to kdysi ,když jsem to bral ,podložkoval a taky vymezoval,tam to celý lítalo až hrůza,to byly rány ,že jsem trnul strachy ,že mi to roztrhne kardan. Těch 180 km s tím dojet dom byl očistec. Jestli ti někdo tvrdí ,že tam má být vůle, tak se někdy podívej na starší diesely,jak to chodí.Ten motor posuneš v šasi i rukou. Si to někdy zkus na vrakáči. Viděl jsem osobně po demontáži 1.9d nosný silenblok - to vejce - jde jím krz osa se závitem do šasi . Byla zlomená stářím a těma vůlema,silenblok držel silou myšlenky akorát. Postrádá to logiku,mít nějakou vůli. Ten motor si provozem sám vůli po čase udělá,malou ale udělá. Citovat
jojtik Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 (upraveno) Ja tam mam asi 3 mm vôlu zo strany k SPZ, z druhej sa dotyka karoserie. . Memil som silentblok pod tym a vôla bola aj s originalom. Upraveno 21. červen 2016 uživatelem jojtik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.