Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

obrázek nevidím ,nic mi to nezobrazí..ale dle začátku tématu : silentlok NEMÁ mít žádnou vůli,a jestli jde o dorazy a jsou vymačkané ,máš tam prostor ,tak je to rukama , že něco neudělaly .

Vždyť to musíš cítit ,jak podřazuješ ,že to mlátí s motorem. To neprospívá ničemu.Motor není sprinter ,ten má sedět pevně uložený v pevným silenbloku do šasi a zakrytý krytem motoru. Pak to chodí tam a sem ,mlátí do výfukem,vibruje to ,skáčou dráty ven ,povolují se holendry,spony na hadicích.....

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno (upraveno)

jedná se o tento silentblok viz foto, nekdo ríká že tam má být vule mezi gumou a karoserii...ze je to jen nejaký doraz proto se ptám....auto 1997....jinak jiné silnetbloky samozrejme zadnou vuli mit nemají to je jasné, ale u tohoto se práve chci zeptat....jak to má být správne

siklentblok motoru 184425.jpg

Upraveno uživatelem soundlovers
doplneni foto
Odesláno

protože je to francouz ,tak tohle namontuješ a zjistíš,že tam zase je nějaká vůle ,takže lidová tvořivost a hezky vymezit. Dodo.

Delší tvrdá páka,zapáčíš o nosný silenblok a nacpi tam něco z gumy k těm trojuhelníkům, materiál se mi osvědčil zástěrka z t815 nařezaná na plátky .

Na 4x4 mi to kdysi ,když jsem to bral ,podložkoval a taky vymezoval,tam to celý lítalo až hrůza,to byly rány ,že jsem trnul strachy ,že mi to roztrhne kardan. Těch 180 km s tím dojet dom byl očistec.

Jestli ti někdo tvrdí ,že tam má být vůle, tak se někdy podívej na starší diesely,jak to chodí.Ten motor posuneš v šasi i rukou. Si to někdy zkus na vrakáči.

Viděl jsem osobně po demontáži 1.9d  nosný silenblok - to vejce - jde jím krz osa se závitem  do šasi .

Byla zlomená stářím a těma vůlema,silenblok držel silou myšlenky akorát.  

Postrádá to logiku,mít nějakou vůli. Ten motor si provozem sám vůli po čase udělá,malou ale udělá.

Odesláno (upraveno)

Ja tam mam asi 3 mm vôlu zo strany k SPZ, z druhej sa dotyka karoserie. . Memil som silentblok pod tym a vôla bola aj s originalom.

Upraveno uživatelem jojtik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...