FunScreen Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Ahoj všem, chci vás požádat o radu, jelikož nevím, co dál dělat :-( Mám 406ku, r.v. 2001 (nový model) s motorem 2,0 HDi 66/90 a z motoru se ozývají dost divné zvuky... Nedávno se mi stalo, že se mi za jízdy zasekl posilovač řízení (naštěstí v malé rychlosti), tak jsem s kamarádem, jako příčinu stanovil špatné servo - koupil jsem jiné, vyměnili jsme ho ale problém se opakoval - poté si kamarád všiml, že se zastavuje celý klínový řemen (jednou za čas na chvilku).. Pod alternátorem na krytu motoru byly vidět ocelové pilinky... Alternátor.. Koupil jsem v Kelly nový, vyměnili jsme jej, ale problém furt trval.. No, a pak jsme přišli na to, že je vadná hlavní velká řemenice na klikovce.. Takže jsem koupil řemenici a vyměnil ji.. Tím se problém vyřešil, pazvuk ustal a já měl radost, že je to OK. Do dneška. Na volnoběh mi občas, třeba když čekám na semaforech, nebo v koloně, auto škubne, a kolísají otáčky na volnoběh.. V kabině slyším jakési "hučení", které reaguje na přidání plynu - to potom ustane. Když otevřu kapotu motoru, slyším takovou, jakoby "pumpu", jak se hodně točí.. v pravidelných intervalech utichne a zase se to ozve.. A když vypnu motor, na doběhu slyším jakoby šustění, "cvrčka"... Jsem z toho poměrně zoufalý.. Poslední oprava, která zahrnovala řemenici, napínací a vodící kladku + nový klínový řemen byla celkem nákladná - cca 6500,-Kč vč. práce - a já nevím, co může být tohle a zda stojí ještě za to do toho auta cpát peníze :-( Nesetkal jste se, prosím, někdo s tímto problémem, resp. problémy? Je to už kritická závada? Díky moc za každý nápad. Vojta Citovat
FunScreen Odesláno 11. červen 2016 Autor Odesláno 11. červen 2016 nemůže to být vodní pumpa?? Ahoj, díky za nápad.. To nevím, protože jsem ji měnil společně s rozvody asi před půl rokem.. Ale to fakt nevím.. :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.