štír62 Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 Zdravím všechny. Objevuje se mi dost divný problém - během jízdy mi na chvilku jakoby zmizne napájení - vypne se rádio, zhasne palubovka i světla a rafiky ukazatelů klesnou. Za okamžik vše najede. Trvá to cca sekundu, dvě. Dělalo mi to zhruba před dvěma měsíci, pak výměna startovaciho modulu a i regulátoru. Chvíli byl klid a včera se to projevilo znovu :-( Citovat
Almanil Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 Zkusil bych prověřit ukostření, jak se přejede nějaká nerovnost, tak se obvod třeba na chvíli rozpojí . Citovat
štír62 Odesláno 4. červen 2016 Autor Odesláno 4. červen 2016 Určitě kouknu hned zítra, díky za tip Citovat
jara.zemek Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Nazdar, mňe sa to stalo jednů, loni před Vánocama. Zhasla palubovka, vyplo rádio, spadly ručičky budíků... po vteřině všecko naskočilo. Po 100 metroch sem zastavil, zhasnul světla, vypnul motor a odskočil si. Po 10 minutách, jak sem sa vrátil, sem už ale nemohl nastartovat. Startér točil, ale ani to neškytlo, jak kdyby nebyl benzín. Zkůšal sem startovat a po 10 minutách, to naskočilo a jelo sa dál - asi imobilizér (už si nepamatuju, co sem všecko vyzkůšal). Za týden bylo po baterce (original z roku 2008), kůpil sem novů a je pokoj. Citovat
štír62 Odesláno 5. červen 2016 Autor Odesláno 5. červen 2016 Dnes jsem kontroloval ukostření a vypadá dobře... Zatím jsem s baterkou neměl žádný problém... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.