Chip Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 mate zkusenost s nejakym rychlym prohlizecem excelovskych souboru? mam tablet hp408 s w10 pro a excel mi nechce soubor otevrit protoze neumi ovladaci prvky. ve druhym tabletu s androidem mam polaris a tam to beha krasne. (ale to je andriod) ten soubor neni nikterak slozitej jsou to jenom zaznamy co kdy kdo udelal ale ma cca 13 mb zkousel jsem i ten polaris ale to nez otevru tak to hrozne trva a nakonec to bylo v reckym pismu zkousel jsem i open excel a excel free to je na jedno brdo a v nouzi to pujde ale je to pomaly a na ovladani budu muset asi pouzivat stylus. potrebuju si to kazdy rano cist a prepinat listy na kazdym je cca 70 stran proto potrebuju rychle rolovat Citovat
HonzaRez Odesláno 20. květen 2016 Odesláno 20. květen 2016 Zdar, napadá mě prostě Excel Viewer, ale už dlouho jsem ho neviděl, snad by na prohlížení něčeho jednoduchého stačil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.