Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nemate nekdo zkusenost s temperovanym sklem na mobilu. Mam problem uz u druheho skla, ze se mi pod nim tvori bubliny. Sklo nalepim a je nekolik dni ciste bez bublin a pak se najednou nekde nejaka objevi a postupne se zvetsuje. Vetsinou pres noc pri nabijeni, ale take ne pri kazdem. Ty skla byly od ruzneho vyrobce. Pred prilepenim poctive odmasteno a ocisteno.

Odesláno

Když už na to příjde v práci, tak ty skla i lepím a je fakt, že se stane, že prostě to sklo je špatné už z výroby, a může to být klidně i celá série. Druhá věc je i typ telefonu ač se to zdá jako blbost, ale na A7000 se poštěstí až tak třetí sklo a stejně vydrží jen pár měsíců a začnou se odlepovat rohy.

Odesláno

Ja som jedno sklo znicil na Lenove P70 a neviem,ci bolo krive sklo alebo je ohnuty displej.Jeden roh mi uplne nechcel sadnut.Dalsie sklo mi prislo uplne polamane a tak cakam na tretie.

Odesláno

telefon je Sony Z3c. Byl na reklamaci ohledne odchlypujiciho se displeje. Vymenili celej ramecek s displejem, jen zada a vnitrnosti zustali puvodni. Od ty doby je problem. Jedno sklo bylo o neco uzsi nez displej a navic v jednom rohu vykrojene, takze se mi celkove nelibilo. Kdyz se po nekolika dnech max do mesice udelala bublina, tak jsem to vymenil za jine, ktere je se sirkou OK, ale bubliny se opet po case objevili a vypada to, ze se budou zvetsovat :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...