sopranonaj Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 zdravim Vas, viete mi niekto poradit ci je nejaky novy soft na p207 1.4 16v vti, mam rok 2008. mam problem s kolisajucimi otackami pri studenom starte, v teplom pocasi ide do vyssich otacok a drzi pekne a v chladnejsom pocasi to skace a kolise pri nizkych otackach. Na stk bol problem s vysokymi nameranymi hodnotami. Mohol by novy soft vyriesit tento problem? VIN VF3WC8FSC34281079 dakujem Citovat
straki007 Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 No tady ti to nikdo nikdy v zivote nerekne. Musis na origo diagnostiku a tam se to zjisti. Podle cisla VIN nejde zjistit soft v ECU Citovat
Ellie88 Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 S kolísáním otáček mám taky problém. Nastartuju a pořád to přidává a ubírá. U mě je teda jedno, jestli je teplo nebo zima. Ale prý je to naprosto normální. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.