Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak neuverite pani, ale podarilo sa mi namontovat vyhrievanie prednych sedaciek do origo sedaciek. Zena si nevie vynachvalit... :D

Trocha som mal prace s tromi sponami na sedacej casti, ale inak to islo ako tak lahko!

Decky som mal univerzal z ebay (cena cca 40 Eur):

http://www.ebay.com/itm/2-Seats-12V-Universal-Car-Carbon-Fiber-Heated-Seat-Heater-Kit-High-Low-Switch-/371515043347?hash=item568005ae13:g:Jn0AAOSwxN5WYSqI&vxp=mtr

Je tam origo kabelaz...vypinace som umiestnil na stredovy panel hned vedla riadiacej paky. Napajanie som zobral zo zapalovaca.

Decky su fasa, lebo nemaju uzavrety okruh, takze aj ked robite diery kvoli sponam/okam, ktore prichytavate naspat na lanko v sedacke, tak deka funguje nadalej.

Samozrejme sedacky a stredovy panel musi ist von...

Sedak som musel vyzliekat z potahu do polovice (od prednej casti) a operadlo som riesil iba cez bocnu cast, kedze ta je oddelena od sedacky a samostatne potiahnuta potahovou latkou.

Ak by mal niekto otazky ako na to, tak odpoviem...

Viem, ze ide leto, ale cez zimu sa mi to nehcelo robit.

Fotky doplnim...

Upraveno uživatelem r_e_n_e
Odesláno (upraveno)

Pridavam fotky...aj ked neviem ci pomozu, kedze pri montazi som nerobil fotodokumentaciu...

Avsak pokusim sa vysvetlit.

Obrazok 1: takto som umiestnil tlacidla. Musel som upravit trocha vnutro pajkovackou, lebo je tam plastova vystuha. Trocha som z nej vypajkoval plastu.

Obrazok 2: Detail tlacidiel.

Obrazok 3: Vytiahnute kable z vyhrievania ktore idu od deciek do zhybu sedacky. Rele z kabelaze som prichitil o konstrukciu pod sedackou a kable napajania a tlacidla som potom prestrcil medzi stredovou konzolou a zadnym krytom rucnej brzdy.....vid obrazok.

Obrazok 4: V tejto casti kde su sipky su dve spony (kruzky - pripajam obrazok ktory nie je z Peugeota!!!/ demotnujete ich kliestami), ktore su dost ledabolo prichytene a tek hned pri prvom odtiahnuti tej strdovej casti sa odtrhli od prichytenia... Potom viete odtiahnut calunenie od peny. Je to trochu pracne, ale da sa to. Decka je trocha dlhsia, tak som z nej strihal... Na chrbtovej casti nie su predelovacie spony, takze nalepite vyhrievaciu decku po celej dlzke..

Spatne tie spony prichytte trebars o pruziny, alebo sk paskou...

Obrazok 5: Na sedacej casti su styri kruzky (opat kliestami vybrat). Treba ich roztiahnut a potom vytocit z lanka... Staci iba tri. Samozrejme bude potrebne pajkovackou urobit v decke diery, cez ktore spatne prichytite kruzky naspat. To je ta druha najtazsia cast..

Najtazsie je natlacit deku pod calunenie a pekne ho vyrovnat po celej dlzke sedacky. Po stranach deky su obojstranne lepiace pasky, ktore ked vyrovnate deku na sedacke, tak zabojujete a stiahnete z nej foliu.

Obrazok 6: Samozrejme zacinate na sedacej casti s calunenim zdola...je tam taky klip a po stranach je taka dlha spona, ktora sa iba odiahne od kovovej konstrukcie sedacky

Obrazok 7: Vysledny vzhlad sedacky. Na zhybe kde su z hornej a z dolnej deky vytiahnute kable je aj tepelny rezistor, ale nemusite sa bat. Drzi v deke dobre a ani ho na sedacke necitit.

Vela zdaru v montazi!!!! ;)

post-55044-0-39714600-1460831400_thumb.j

post-55044-0-84678800-1460831400_thumb.j

post-55044-0-46815300-1460831401_thumb.j

post-55044-0-95275000-1460831401_thumb.j

post-55044-0-47031500-1460831402_thumb.j

post-55044-0-92478200-1460831402_thumb.j

post-55044-0-32442800-1460831403_thumb.j

post-55044-0-56107000-1460832395_thumb.j

Upraveno uživatelem r_e_n_e
Odesláno

tak to ma faakt nenapadlo!!!! :roll

Lukas, keby si mi to povedal skor, tak by si mi ulahcil minimalne 10 minut prace....

Sk pasky namiesto kruzkov!!!! Jaaaaj! :potlesk

Odesláno

Moc pekny navod skoro by to stalo za to presunout do sekce "Udelej si sam" :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...