didi921 Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Zdravím borci mám dotaz. Mám 106ku 1.5D a chtel sem dodelat Mlhovky. Koupil jsem celou 106ku 1.6XS na dily kde byli mlhovky. Prohodil jsem celou kabeláž ( predných svetel, klaksonu atď.) prehodil jsem páčku, zapojil mlhovky, nandal relatko a mlhovky nejdou. Nejsou to pridavne dalky ( odskouseno ). Z konektoru kde jsem nandaval relatko jdou kabeli, mlhovky jsou dobrý, zarovky taky, kabeláž taky (zkousel jsem to jeste kdyz to bylo v tom aute predtim). Poradte: je to otázka nejaké pojistky? Nebo? Relatko ani necvakne (zkousel jsem 3) Citovat
didi921 Odesláno 14. duben 2016 Autor Odesláno 14. duben 2016 Ok tak nic problém vyresen. Potreboval jsem jen pripojit tohle Citovat
JimBeem Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Jenom upřesním, že jde o klemu na propojení, buďto spínání přídavných dálek, nebo právě mlhovek. Jestli si to dobře pamatuju tak konektor je schovaný pod palubovkou za pojistkovou skříňkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.