MerHanz Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 Zdravím, tak muj věrný oslík 306 HDI v kombíku si vymyslel, že mě prověří. U levýho zadního třmenu systému Bendix jde ztuha zašroubovat pístek. Kolo jde rukou nepatrně ztuha, ale nic šilenýho, roztočím ho, jen se netočí uplně vlně. Po několika letech (3-4, nebo kolik, už nevím přesně ) mi to na levý straně zhoblovalo desky a i kotouč je k vnitřnístraně projetej víc. Otázka zní, stačí vyměnit jen pístek se samostavem ?? ( Frenkit to prodává a jasně těsnění je samozřejmost ). Případně jestli může bejt něco špatně ve třmenu a je třeba zhánět nějakej repasovanej. Nikdy jsem tenhle šroubovací samostav neměl rozebranej a nemám tucha jak to tam je. ( zašroubovat jde tíž od začátku co ho mám cca 6 let, ale graduje to ). Případně kde koupit levněji jak ve vyděračským autokelly. Absolutně samozřejmá je následná výmena kotoučů a desek ( ATE a není co řešit ). A pro info na vodících čepech to lítá jak po másle, každej rok při nahazování letních to mažu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.