Blizzard1984 Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 Čaute ,mam problém se svým novým mazlem a to že stále chladí.Stačí když odemknu ,přiložím jen klíček k zapalování a už spustí.Zkoušel jsem vyměnit teplotní čidlo chladiva a na radu odborníka jsem vyčistil relé u ventilátoru a nepomohlo.Diagnostika mi ukazuje chybu termostatického okruhu ,ale termostatem to prý být nemůže.Jede stále na plný výkon.Prozatím jsem teda udělal dočasné řešení a připojil chlazení na spínač .Je to totiž vážně rachot a určitě dost vybíjí baterku.V případě ,že by se motor přehříval tak zapnu ručně no....Nevím co dělat.Snad bude mít někdo nějakou radu nebo podobnou zkušenost...Díky předem Citovat
Blizzard1984 Odesláno 9. duben 2016 Autor Odesláno 9. duben 2016 Fakt nikdo ? Odesláno z mého YOGA Tablet 2 Pro-1380F pomocí Tapatalk Citovat
vladosr Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Preruseny obvod medzi cidlom a ecu......zvycajne, ked sa odpoji konektor , tak sa spustia sahary naplno.... no neviem ako u 407....preverit kabelaz Citovat
Blizzard1984 Odesláno 10. duben 2016 Autor Odesláno 10. duben 2016 Ok díky. Tak až zase bude teplo tak se do toho pustím a snad se to povede. Odesláno z Galaxy note 3 pomocí služby tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.