Návštěvník Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 ahoj lidi. nejsem mechanik tak se zeptam polopate. mam 307 1.6 hdi a menil jsem na te moji ojetince těsnící kroužek na turbo nekde pisou ze se to jmenuje i TESNENI TURBINY. chci se zeptat jestli je normalni ze jsem tam nasel trochu oleje. dekuju. Citovat
HonzaC2 Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 Je to normalni, jde to z odvetrani ventiloveho vika. To roztrhnute jsi snad vymenil jak pises Citovat
Návštěvník Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 Ano. Nějak to klouzalo dolů tak jsem to rozebral a dal nové. Teď to sedí jak cumel Citovat
HonzaC2 Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 (upraveno) Ono je dobre to vymenit, i kdyz je jen trochu praskle. Uz jsem videl, jak to nekdo vratil zpatky a pozdeji si Turbo vcuclo kousek te gumy a proletelo to turbinou a valci. A podle mne praskne vzdycky, kdyz je tam nejaky ten patek a ty to sundas. Upraveno 23. březen 2016 uživatelem HonzaC2 Citovat
Návštěvník Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 (upraveno) Dekuju vam Ještě bych chtěl poprosit, jestli nemá někdo zkušenost, jak sundat tuhle věc, která spatne tesni. Predesly majitel motor za... olejem a tak se to snazim dat dohromady at to trosku vypada. Na obrazku je videt ze na prave strane to netesni dobře. Chtel bych to sundat, očistit a utáhnout. Ale v levo je svorka, kterou uvolnim ale drzi to tam stejne dost dobře. Tak se ptam, abych to nahodou nedej boze neurval. Upraveno 23. březen 2016 uživatelem Rocles Citovat
HonzaC2 Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 Sundas tu sponu nalevo. Na prave strane vysroubujes ten sroubek, ktery tam uz na fotce neni - je jeste vice v pravo, je symetricky z druhe strany te trubky jak mas tu pravou cervenou sipku, tak si predstavi symetricky druhy sroub jeste vice v pravo. Az ho vyndas a budes mit sundanou i tu hadici, tak se cela trubka (ta plastova co mas mezi tema sipkama) da otocit smerem nahoru tim koncem, kde byla nasazena hadice. Ona bude stale zapichnuta ve vystupu turba, ale cela se v ni otoci. Az bude vytocena, pujde i cela vyndat. Nejsem asi odbornik pres popisy. Citovat
jarda.simkanin Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 Ten levej šroub u turba se nepovoluje Note 2 N7100 Citovat
Návštěvník Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 (upraveno) lip to snad ani popsat nejde. dekuju. jen poslední věc. ja jsem dnes rano zkousel sundat tu svorku v levo. svorka sla, ale ta hadice tam drzi huste. bojim se aby se nejak neposkodily ty mechy az je budu sundávat. Tak hotovo. videl jsem to moc cerne. Uz jsem to sundal, vycistil a je to zpatky. vsem vam moc dekuju Upraveno 23. březen 2016 uživatelem Rocles Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.