Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tesneni turbiny

Recommended Posts

Odesláno

ahoj lidi. nejsem mechanik tak se zeptam polopate. mam 307 1.6 hdi a menil jsem na te moji ojetince těsnící kroužek na turbo nekde pisou ze se to jmenuje i TESNENI TURBINY. chci se zeptat jestli je normalni ze jsem tam nasel trochu oleje. dekuju.

post-28867-0-17410100-1458736490_thumb.j

Odesláno

Ano. Nějak to klouzalo dolů tak jsem to rozebral a dal nové. Teď to sedí jak cumel

Odesláno (upraveno)

Ono je dobre to vymenit, i kdyz je jen trochu praskle. Uz jsem videl, jak to nekdo vratil zpatky a pozdeji si Turbo vcuclo kousek te gumy a proletelo to turbinou a valci. A podle mne praskne vzdycky, kdyz je tam nejaky ten patek a ty to sundas.

Upraveno uživatelem HonzaC2
Odesláno (upraveno)

post-28867-0-62579200-1458742009_thumb.pDekuju vam :papa

Ještě bych chtěl poprosit, jestli nemá někdo zkušenost, jak sundat tuhle věc, která spatne tesni. Predesly majitel motor za... olejem a tak se to snazim dat dohromady at to trosku vypada.

Na obrazku je videt ze na prave strane to netesni dobře. Chtel bych to sundat, očistit a utáhnout. Ale v levo je svorka, kterou uvolnim ale drzi to tam stejne dost dobře. Tak se ptam, abych to nahodou nedej boze neurval.

Upraveno uživatelem Rocles
Odesláno

Sundas tu sponu nalevo. Na prave strane vysroubujes ten sroubek, ktery tam uz na fotce neni - je jeste vice v pravo, je symetricky z druhe strany te trubky jak mas tu pravou cervenou sipku, tak si predstavi symetricky druhy sroub jeste vice v pravo. Az ho vyndas a budes mit sundanou i tu hadici, tak se cela trubka (ta plastova co mas mezi tema sipkama) da otocit smerem nahoru tim koncem, kde byla nasazena hadice. Ona bude stale zapichnuta ve vystupu turba, ale cela se v ni otoci. Az bude vytocena, pujde i cela vyndat. Nejsem asi odbornik pres popisy.  :mad:

Odesláno (upraveno)
lip to snad ani popsat nejde. dekuju. jen poslední věc. ja jsem dnes rano zkousel sundat tu svorku v levo. svorka sla, ale ta hadice tam drzi huste. bojim se aby se nejak neposkodily ty mechy az je budu sundávat.

Tak hotovo. videl jsem to moc cerne. Uz jsem to sundal, vycistil a je to zpatky. vsem vam moc dekuju :)

Upraveno uživatelem Rocles

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...