gisby Odesláno 20. březen 2016 Odesláno 20. březen 2016 Vždy když nastartuju tak se mi automaticky naklopí světla podle zatížení. Ale teď přestalo fungovat levé. Neví někdo kde hledat závadu? A mohl by mi někdo poskytnout návod a demontáž světla? Je potřeba sundat nárazník? Pokud ano prosil bych i návod na jeho demontáž. Mám 407 sedan. Díky za poznatky Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. březen 2016 Odesláno 20. březen 2016 V sekcii 407 je cela kopa navodov. Staci pozriet.myslim ze musi naraznik dolu. Pravdepodobne motorcek naklapania svetla ko. Citovat
gisby Odesláno 22. březen 2016 Autor Odesláno 22. březen 2016 Díky za radu ale nemám nebo nemůžu najít okno pro napsání klíčového slova abych nemusel postupně hledat. Už jsem na straně 80 a stále se téma demontáže světel nebo nárazníku neobjevilo. Poradí ještě někdo? Nebo nemá někdo popis i s obrázkem demontáže předního nárazníku Díky za ochotu Citovat
mmartinkovic Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 https://www.peugeot-club.com/topic/92331-demontaz-sveteláž-světel/?hl=%2Bdemontáž+%2Bsvetel Ak mas prístup do servis boxu, tam si môžeš pozrieť ako je naraznik uchytený, Ale je to na všetkých autách podobné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.