chechet Odesláno 12. prosinec 2005 Odesláno 12. prosinec 2005 dnes mi prestalo sviti leve predni svetlo. taxem se jal vymenit zarofku a pri te prilezitosti jsem zjistil, ze me na pravym svetle chybi ta plastova kruhova krytka. asi to nebude moc fajn, ze jsou zarovky a kontakty vystaveny necistotam a zbloudilemu splechnuti vody... prosba: nevali se nekomu doma treba rozbite predni svetlo z 306tky? potreboval bych pouze tu zadni krytku. mam ciry svetla takze model cca podzim 99 - 01. pls dejte vedet. odmenim se [upravil dne 12/12/05 chechet] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. prosinec 2005 Odesláno 13. prosinec 2005 mam v krabici ty stary svetla...vypada to ze je nikdo chtit nebude tak bych tu krytku moh postradat Citovat
kocourek Odesláno 13. prosinec 2005 Odesláno 13. prosinec 2005 Zdar kolegove , ja nutne potrebuji vnitrni kryt leveho svetla , pomozte !!!!! Diky. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. prosinec 2005 Odesláno 13. prosinec 2005 no jestli myslis to stejny co chechet tak je jedno jestli levy nebo pravy...ale mam pro tebe navrh...nechces cely svetlo?? Citovat
kocourek Odesláno 13. prosinec 2005 Odesláno 13. prosinec 2005 Ahoj , jo , cely svetly mi nevadi , ale podivej se na rocnik - 1997 - nema ciry svetla . Pokud to vyhovuje , co cena ? Diky. Citovat
chechet Odesláno 13. prosinec 2005 Autor Odesláno 13. prosinec 2005 Původně zaslal: Ludweek mam v krabici ty stary svetla...vypada to ze je nikdo chtit nebude tak bych tu krytku moh postradat aaah, ludweek ma spasa! samozrejme beru! Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. prosinec 2005 Odesláno 13. prosinec 2005 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Ludweek mam v krabici ty stary svetla...vypada to ze je nikdo chtit nebude tak bych tu krytku moh postradat aaah, ludweek ma spasa! samozrejme beru! chces to poslat postou nebo si zase prijedes ?? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. prosinec 2005 Odesláno 13. prosinec 2005 Původně zaslal: kocourek Ahoj , jo , cely svetly mi nevadi , ale podivej se na rocnik - 1997 - nema ciry svetla . Pokud to vyhovuje , co cena ? Diky. to je presne duvod proc mam v krabici svetla navic...menil jsem je totiz za ciry...jedno svetlo ma ulomeny jeden uchyt takze z toho kousku dam krytku chechetovi a to druhy bys moh mit za bratru osmkil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.