Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sháním - zadni krytka predniho svetla na P306

Recommended Posts

Odesláno

dnes mi prestalo sviti leve predni svetlo. taxem se jal vymenit zarofku a pri te prilezitosti jsem zjistil, ze me na pravym svetle chybi ta plastova kruhova krytka. asi to nebude moc fajn, ze jsou zarovky a kontakty vystaveny necistotam a zbloudilemu splechnuti vody...

prosba: nevali se nekomu doma treba rozbite predni svetlo z 306tky? potreboval bych pouze tu zadni krytku. mam ciry svetla takze model cca podzim 99 - 01.

pls dejte vedet. odmenim se :)

[upravil dne 12/12/05 chechet]

Odesláno
:papa mam v krabici ty stary svetla...vypada to ze je nikdo chtit nebude tak bych tu krytku moh postradat :super
Odesláno

no jestli myslis to stejny co chechet tak je jedno jestli levy nebo pravy...ale mam pro tebe navrh...nechces cely svetlo?? :)

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

:papa mam v krabici ty stary svetla...vypada to ze je nikdo chtit nebude tak bych tu krytku moh postradat :super

aaah, ludweek ma spasa! :super

samozrejme beru! :D

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: Ludweek

aaah, ludweek ma spasa! :super

samozrejme beru! :D

:super chces to poslat postou nebo si zase prijedes ?? :D

Odesláno
Původně zaslal: kocourek

Ahoj ,

jo , cely svetly mi nevadi , ale podivej se na rocnik - 1997 - nema ciry svetla . Pokud to vyhovuje , co cena ?

Diky.

to je presne duvod proc mam v krabici svetla navic...menil jsem je totiz za ciry...jedno svetlo ma ulomeny jeden uchyt takze z toho kousku dam krytku chechetovi a to druhy bys moh mit za bratru osmkil :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...