Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl sem na mysli ten seriovej servo šíbr co montujou pežo?áci přímo ve fabrice. Dá se odsunou jednak směrem k zadní části vozu a nebo vyklopit směrem nahoru. V obou těchto případech se hnací motorek točí na různé strany a to platí samo i pro zavírání, čili je-li šíbr zasunut pod střechu, tak se motor při zavírání točí řekněme do prava a je-li šíbr vyklopen nahoru, tak je při zavírání směr otáčení opačný. Není to jako u oken, kde je směr otáčení pro zavírání vždy tentýž. Nechci to zařízení chraň bůh nějak zpochybňovat, ale nějak nechápu, jak ten magic box pozná, na kterou stranu má popohnat motorek. Prodejce dovede v takovýchto případech zákazníkovi nablábolit cokoliv, jen aby to prodal a věřím, že to celá řada lidí ráda koupí, ale k čemu mi to pak bude, když se mi sice zavřou boční okna a střechou mi budou lidi házet do auta v lepším případě vajgly?

Odesláno

Osobně se domnívám, že pro tenhle konkrétní případ by to chtělo asi trochu poupravit. Udělat jednoduchou hradlovou logiku, která by z infornací koncových spínačů věděla v který krajní poloze šíbr je a podle toho volila, jakej směr motorku použít, jenže to platí pouze v případě, že bude šíbr v krajní poloze. Bude-li někde \"na půli cesty\", tak logika neví nic a zas to nebude šlapat. Asi budu muset mačkat tlačítka, ale furt lepší, než kroutit klikou. Tak!

Odesláno

STEFAN:To není vůbec špatná cena a to ,že to je pakárna je sice blbé,ale raději si to udělám sám a ušetřím 500 kč.A kde se to dá objednat???A kde jsi sehnal tu samolepku na kufru???:):):)

Odesláno

Krmy zitra se zeptam jestli to jde koupit a samolepku mam od Masinky heč :D Hics ty si normalně bůh diky tobě sem přišel na to že to moje okno neni jenom zasouvací ale taky vyklápěcí díík :cool::D:D

Odesláno

To Stefan\" Hoplá.... Neřikej mi, že ti to nedalo a běžel si do auta to zjistit, jak to s tim šíbrem vlastně je?....:D:D:D Na druhou stranu tě ale asi zase odradily moje argumenty si pořídit automatické zavírání okýnek, nicméně pokud nejsi sklerotik jako já a nespoléháš na techni co udělá všechno za tebe, tak směle do toho.

Odesláno

Hics tak nějak to bylo :D taky sem nevěděl že se okna daj zavřít s vytaženým klíčkem když jsou otevřený dveře prostě se učim možná přídu ještě na hodně věcí co to auto dělá :D:D:D

Odesláno

Jeste se dela ze se vam okynka zavrou a po otevreni opet sjedou do polohy pred zavrenim ale to je uz nejak pres pocitac a je to drahy jak cuba

Odesláno

Ja se na to mohu vy***t abych tam montoval tokove koniny.To si radsi pridam a koupim treba neonky pod auto nebo poradny repracky at to pekne duni bez ty strechy.

Odesláno

Tak jsem zjistil adresu dodavatele dojezdu: HB STYLE- Jan Barilla, Werichova 2, 412 01 Litomerice.

Jmenuje se to: dojezd pro dve okna M.72 Vyrobce bude asi ATC-SECURITY. Jestli maji www stranky nevim, ale skusim se podivat.;)

Odesláno

Moduly pro automatické ovládání oken prodává firma Autotop centrum www.autotop.cz. V nabídce jsou dva moduly:

typ. m-72 je schopen ovládat dovření (nebo otevření-záleží na zapojení) 2 oken nebo 1 okno oběma směry. Pracuje tak, že ovládacím impulsem od alarmu nebo centrálu dojde k dojezdu okna do koncové polohy. Tento modul nezmění systém ovládání okna.

typ m-53 je schopen ovládat jedno okno oběma směry-zavřít a otevřít. Tento modul změní systém ovládání na impulsní, tzn. že ?uknu na spínač a okno dále samo pojede buď do koncové polohy nebo dokud ho dalším stiskem tlačítka nezastavím.

Cena m-72 645,- Kč

m-53 578,- Kč

Ceny jsou maloobchod, můžu zajistit i nějakou slevičku.

Montáž si myslím, že není problém, pokud někdo už držel v ruce zkoušečku a trochu přemýšlí. Klidně i pomůžu.

Co se týče dojezdu dvoupolohové originálního šíbru, to je opravdu problém. Existoval modul, který si pamatoval poslední polaritu, kterou byl ovládán motor šíbru a při zamčení auta šíbr zasunul do zavřené polohy, ale už jsem se s ním asi 2 roky nepotkal.

Ufff, to jsem se napoprvé rozepsal :-))))

Odesláno

Karel Č: hmmmm to zni moc zajimave :-). Asi si udelam radost jeste pred narozeninama, ale nekdo by mi musel pomoct s montazi, jsem totiz totalni lamka :(

S tou slevou, slo by domluvit slevu rovnou pro celej Peugeot club? Kdyztak se mi ozvi prosim te na mejl, diky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...