Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdravím mám taky P 607 2.2 hdi 98 kw.Mam stim problém,auto mi jede jako kdyby bylo v nouzaku ale nic mi to nehlásí.Auto nemá zadnej tach stěží se rozjedu a když už tam mám zařazenou 3 a otáčky skoro 2000 tak musim přeřadit do 2 a šlápnout na plyn pak auto začne tahat.Pak auto už jede ale jakmile otáčky spadnou pod 2000 auto sice jede ale pomalu a na plyn to nemá žádný vliv.Nebo když mám zařazenou 3 a lechce slapu na plyn(našlapovani) tak auto pak jede.Myslel sem si že to dělá potenciometr plynu ale tím to nebude.Nevite někdo co to může dělat? Musím sem přidát i to že my nefunguje swirl a mám vše funkční.Kdyz odpojim hadičku a vshaju vzduch tak ten swirl se stahne.Jakmike to zapojim tak to nejde.Muzu vás poprosit o zaslání schémata jak máj být umístěné ty elmag.ventili?Co sem si vším tak tam mají označení mezi vyvodama.(2,2.1 atd nevím jestli je nemám přehozené alespoň ten co je na filtr box jaké má označení) Moc by mi to pomohlo

Odesláno

Jo a k Těm ventilum co jsou na boxech nejsou na všech 607 myslim tak ze kazdy auto bylo jinak udělané co vim podle vin se dá zjistit vse o aute primo je to jeho takovy rodny list ale ne vsude se to da servisi jsou vetsinou neochotny ti dat jake koliv schema ke konkretnimu vozu ja mel to stesti a pomohli mi v jednom servisu tim ze mi daly k memu autu schema palivoveho systemu a okruhu klimatizace

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...