Marcel505 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Ota a pozná admin tenhle model? Založ: Poznáte Peugeota? (po padesátédeváté) Citovat
Ota Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 já bych to spíš viděl na tu podsekci... Citovat
Marcel505 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Ota já bych to spíš viděl na tu podsekci... Tak to napsat adminovi. Teda, pokud ti na to síly stačí... Citovat
Ota Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Jestli ho získám, tak si to s adminem vyřídím... Jen nevím, s kým budu na tom fóru diskutovat... Citovat
Marcel505 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Ota Jestli ho získám, tak si to s adminem vyřídím... Jen nevím, s kým budu na tom fóru diskutovat... Třeba s nějakým dědkem, asi takhle: No já tohle auto kdysi měl... Teda, já ho jenom řídil, když řidič nemohl... Ale popravdě, jednou jsem ho viděl... Jak stálo zaparkovaný v autosalóně. Ale tak jak jsem ho viděl, jsem hned dostal pocit, jako bych s ním jezdil a vlastnil jej a věděl co a jak. Jó, takovej já jsem člověk. Citovat
Ota Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 O to snad ani moc nestojím... ale uvidíme... Citovat
Marcel505 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Ota O to snad ani moc nestojím... ale uvidíme... Tak třeba Opron... Helejť, přiéde starej Sára, ten takvé avto zná, uvidíš ak pomože. Citovat
Ota Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 S Opronem si popovídám nejlíp u sektu u nás v JZD, a starej Sára, to je fakt machr, ale vždyť ho znáš... Citovat
Marcel505 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Ota S Opronem si popovídám nejlíp u sektu u nás v JZD, a starej Sára, to je fakt machr, ale vždyť ho znáš... Po sektu to Opronovi jede samo. Sype jedno číslo za druhým. Citovat
Ota Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 takže už ho taky docela dobře znáš... Citovat
Marcel505 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Ota takže už ho taky docela dobře znáš... Tak, párkrát jsme se setkali, s jeho vrtačkou, s jeho ručníkem... A po těchto setkání mohu říct - znám ho. [upravil dne 8/1/2009 Marcel505] Citovat
Ota Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 tak to je Opron... přesně tak jak ho vidí okolí Citovat
Marcel505 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Ota tak to je Opron... přesně tak jak ho vidí okolí Zejména o něm koluje dost historek. Další mám od něho slíbenou, tak nevím, jestli by neměl mít na příštím srazu nějaký řečniký pult (samozřejmě s integrovanou ledničkou na jeho živou vodu). Citovat
Ota Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 zkusím mu to navrhnout... jinak s tou mýtnou bránou jsi měl pravdu, je mezi sjezdem na Běchovice a Hradec... Citovat
Marcel505 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: Ota zkusím mu to navrhnout... jinak s tou mýtnou bránou jsi měl pravdu, je mezi sjezdem na Běchovice a Hradec... Si to představ, jak by za tím pultem stál a přednášel. Se sklenkou v ruce, samozřejmě. Krása... No tak vidíš - k čemu tam teda je? On je totiž v těch místech 0. kilometr, tak možná proto. Citovat
Marcel505 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: Ota a takhle by to skončilo... Tak to končí vždycky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.