benik1984 Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 (upraveno) Dneska mi pri prudkem zabrzdeni vyskocila hromada chyb a trvaji. Navic blika kontrolka svetel. Vse ale funguje. Viz foto.Dik za rady. Pripadne doporuceni servisu, Praha 5 okolo Novych Butovic a okoli. Dik http://imageshack.cz/image/770 Upraveno 10. únor 2016 uživatelem benik1984 Citovat
radimrepka Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 (upraveno) chyba esp větsinou souvisí s vadným čidlem( spínačem) pod brzdovým pedálem-vyměnit, nebo pročistit co se týče žárovek, může být spálená, ale většinou je špatná kostra na zadním světle- rozpojit konektory, prostříknout kontakty a napružit Upraveno 10. únor 2016 uživatelem radimrepka Citovat
benik1984 Odesláno 11. únor 2016 Autor Odesláno 11. únor 2016 Takže čidlo pedálu nové z Autokelly. Kontakty prostříkané, dáthnuté i kostra... Nula bodů Jedeme dál s chybou.. navíc nějaká chybová hláška o nastavení stropního svítidla.. Ty jsem pro jistotu rozebral taky.. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Jestli chceš, tak se můžeš někdy u mě stavit na dia. Citovat
Balu1989 Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 Takže čidlo pedálu nové z Autokelly. Kontakty prostříkané, dáthnuté i kostra... Nula bodů Jedeme dál s chybou.. navíc nějaká chybová hláška o nastavení stropního svítidla.. Ty jsem pro jistotu rozebral taky.. ono stropní světlo a ESP spolu z nějakého důvodu souvisí až moc, mají i stejnou pojistku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.