Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam 407ku. A premyslim ze bych si do ni misto maleho displae dokoupil navigaci... Chtel jsem se zeptat jestlinstaci koupit jen twn dysplay s autoradiem a vymeni se to nebo.je to slozitejsi vynena a musi se nainstalovat extra antena ?

Odesláno

No já zas řeším to,že mám potřebný materiál ale nemám toho maníka,který by mě to zprovoznil.tak kdyby si někdo chtěl vydělat,tak at mě napíše a domluvíme se.Díkec

Odesláno

Potrebujes mit origo stmivaci zrcatko, kde přes  pravy predni sloupek natahnes drat s GPS, stmivaci zrcatko ma na skle plastovy obal na GPS, dale u lampičky zapojíš mikrofon (taky nachystane pouze na pripojeni), musíš natáhnout AUX do kastliku u spolujezdce, taky to tam je pripravene v plastu na vyloupnuti (kabelaz musíš mit) a anténa na radio zustava stejna, jinak dale potrebujes radio s tou obrazovkou, opticky kabel +  konektor z původního vozu na pripojeni radia, vzadu se musí něco predelat, cele zapojeni je max na 3h. vč. montaze vseho, pak ti někdo musí nahrat cestinu a aktualizovat mapy. Clovek co to dokaze je člen pp205 a ma autoservis v dedine KLY, hledej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...