Martin Becan Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 Zdary vsem. Peugeotaci volam o pomoc. Mam 307 (2002-1.6 16V), vymenil jsem original radio za neorig. Clarion s BT atd. Ale.....z pocatku radio vpoho hralo, pak se zacal vypadavat zvuk a Ted uz zvuk nejde vubec. Radio najde stanice, spoji se s BT, na displayi vsechno bezi ale z repraku ani hlaska. Zkousel jsem zpatky zapojit puvodni radio a to samy. Display bezi ale repro jsou nemy. Zkousel jsem I u obou radii odpojit a znovuzapojit autobaterku ale vysledek stejnej..... Obraz ano.... Zvuk nikde. Nevite nekdo Co se Po...lo nebo musim rovnou do servisu na diagnostiku? Please help Citovat
Martin Becan Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 Jeste jsem zapomel dopsat..... Odpojil jsem I kabel MUTE od iso konektoru a stejne porad ticho Citovat
Martin Becan Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Do plata vzadu jsem daval novy. Vytahnul jsem kabely ze zadnich dveri. Ze by chcipli I ty? Citovat
Martin Becan Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Hotovo. preskriplej kabel od repra. Klepal na kastli a hazel kratas. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Jestli si vytahnul ty zadky jak si myslím nedivim se tomu stipnutymu kabelu Citovat
Lucasao Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Nevíte prosím na které piny v rádiu RD4(bez mp3) je přivedeno stálé napájení 12V a spínané napájení? Citovat
jiriczek Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 RD4 má Fakra konektor, takže bych se řídil standardama Fakry... Případně podle barev a popisků kabelů. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 16 kostra12 plusko11 spinanje pokud si dobre pamatujutady mas piny na FAKRA Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.