Tommy306 Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 Původně zaslal: Kenny Díky všem už je mám na kolečkách tak uvidím. Koupil jsem je za 1420,- s DPH si myslím dobrá cena Tak dík a vzhůru do zimy Kenny . já koupil za 1790,-/ks GoodYear UltraGrip7 v rozměru 185/65 R14 a těch pár stovek navrch mi za to stojí... Citovat
kšanda Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 pokud si neměl klébry, nemůžeš tvrdit. stejně jako netvrdim já že polarisi sou šula. i když si to myslim ale taky je plno spokojenejch lidí. já neměl problém a to jezdim v zimě v dost drsnym terénu.a přejíždim hřeben v 996m.n.m .?uky ?uk a i po čekání na vytažení auta ze stráně sem se rozjel. čemuž sem nevěřil. (myslim jinýho auta) [upravil dne 5.12.05 kšanda] Citovat
Guest Kenny Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Kenny Díky všem už je mám na kolečkách tak uvidím. Koupil jsem je za 1420,- s DPH si myslím dobrá cena Tak dík a vzhůru do zimy Kenny . já koupil za 1790,-/ks GoodYear UltraGrip7 v rozměru 185/65 R14 a těch pár stovek navrch mi za to stojí... Hmmmm jenže já kupoval 195/65 r15 což je v torochu jiné cenové kategorii. Ovšem to jsi vědět nemohl Takže pořád dobrá cena Citovat
Guest Kenny Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 Původně zaslal: kšanda já to měl se zaměstnaneckou slevou. ale pššt:D 175/70 r 13 Hmm šikulka a kde, že to pracuješ? Já jen, že bych si hodil vedlejšák na nákup se slevou dík snahu pomoci. čau kenny. Citovat
kšanda Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 je to přez kámoše. mě do práce nedostanou. to rači budu opakovat druhák:D jinak tušim že je prodávaj za 1600. ale nejsem si jistej. Citovat
Capy Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Nazdar kšanda ty chceš oppakovat druhák jo to sou mi věci:myslim jo klebry má kamoš na feldě a chválí si je,že při rozjezdu hvízdaj jak prdlý.On je trošku:aut Citovat
kšanda Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 nazdar mar?as. to byl jen návrh. ale možná se tomu nevyhnu. kdo ví. a co máš ty za gumy? jezdíš přece stejnou trasu. tak se pochlub:D Citovat
Capy Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 tady je to sice o jinech gumách,ale já mam barumky a nový.Sou super nevim proč kupovat dražží.Jen počkej až tě dostanu na šerlichu:D Citovat
kšanda Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 chacha. sám tomu nevěříš. počkej až budeš prosit abych tě roztlačil:roker:D Citovat
Tommy306 Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Původně zaslal: Kenny Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Kenny Díky všem už je mám na kolečkách tak uvidím. Koupil jsem je za 1420,- s DPH si myslím dobrá cena Tak dík a vzhůru do zimy Kenny . já koupil za 1790,-/ks GoodYear UltraGrip7 v rozměru 185/65 R14 a těch pár stovek navrch mi za to stojí... Hmmmm jenže já kupoval 195/65 r15 což je v torochu jiné cenové kategorii. Ovšem to jsi vědět nemohl Takže pořád dobrá cena jo to je máš pravdu, v tvým rozměru stojej 1900,-/ks:D Citovat
Capy Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 Původně zaslal: kšanda chacha. sám tomu nevěříš. počkej až budeš prosit abych tě roztlačil:roker:D pche já mam těžkej motor takže výhoda,ale ty máš těžkou nouhu na plynu,takže nevýhoda:PA doufam,že máš svoje lano abych si neničil svoje až tě potáhnu:D Citovat
kšanda Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 ty kecko. počkej. pravda se ukáže už brzy. já mam sice lehčí motor (vlastně ani těší notor mít nebudu. protože je menší jen o 0,79ccm) ale za to těší mámu. a tu když posadim na haubnu.....:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.