bobesZX7R Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 Mám dotaz na peugeotu 407 1,6hdi když strčím klíček do zapalováí rozeběhne se ventilátor a běží celou dobu co běží motor a po zhasnutí motoru dle teplot do minuty vypnou je to normální nebo je někde chyba? Myslím to že se rozeběhne hned po zasunutí klíčku. Díky za odpovědi Citovat
straki007 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 Zkus vysledovat kdy se presne roztoci. neni to az po zahrati motoru treba na 60 stupnu? Citovat
bobesZX7R Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 ne rozebhne se hned jak strcim klic do spinaci skrinky jeste driv nez nastartuju Citovat
bobesZX7R Odesláno 5. listopad 2015 Autor Odesláno 5. listopad 2015 Tak jsem sledoval i při nižších teplotách proste přijdu k autu rano teplota 3 stupne strcim klic do zapalovaní a ventilator se rozebehne jeste pred nastartovanim vite nekdo jestli je to normalni me to prijde divny pokud je nekde chyba tak kde hledat cidlo snimc diky za rady Citovat
Guest Sale Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Je tam jen relé u chladiče a snímač teploty na komoře výstupu chl. kapaliny. Jinak je to asi ovládané řídící jednotkou motoru a BSi. Asi bych zkusil jedině výměnu čidla a př. to relé. Nejlepší bude ale napřed diagnostika. Citovat
petokat Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 keď som mal na svojom aute problém s elektrikou tak sum prečisťoval všetky ukostrenia v motorovej časti. Ked som ich všetky odpojil a pretočil kľučom tak sa hneď rozbehol ventilátor bez ohľadu nato či som naštartoval alebo nie. Po naslednom zapojeni kostier bolo všetko ok. Takže problem môžebyť aj nikde v kabeláži,keď je niekde prerušeny obvod ventilátora,tak je to akasi ochrana a stale sa točí. Takže je to na dlhe hľadanie a niekedy možno hadanie. Citovat
Guest Sale Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Nejspíš bude problém, jak píše petokat, někde na konektorech u chladiče. Bývá to tam silně zkorodované, popřípadě zkratované. Citovat
bobesZX7R Odesláno 12. listopad 2015 Autor Odesláno 12. listopad 2015 No tak to se mám na co těšit no začnu hledat a zkoušet snad se podaří :-) Citovat
petokat Odesláno 12. listopad 2015 Odesláno 12. listopad 2015 a ešte sa ťa spytam,akou rýchlosťou sa točí? Na plno alebo pomaly. Citovat
bobesZX7R Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 No myslim ze jde naplno uz jsem premejslel ze ho na zimu natvrdo odpojim a podivam se na to najare vzhledem k tomu ze na 206 se mi za ctyri roky spustil asi trikrat a to jen kdyz jsem stal dlouho v lete v kolone Citovat
bobesZX7R Odesláno 18. listopad 2015 Autor Odesláno 18. listopad 2015 Tak jsem to dneska sledoval a bezi na nizsi otacky. Citovat
petokat Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 lebo mne keď som odpojil kostry tak bežal tiež na nízke otáčky Citovat
bobesZX7R Odesláno 20. listopad 2015 Autor Odesláno 20. listopad 2015 no co sem koukal tak tech koster tam je fakt kotel to jen to co sem videl kdyz jsem otevrel kapotu to nevim co je kde jeste schovany :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.