Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz  na peugeotu 407 1,6hdi když strčím klíček do zapalováí rozeběhne se ventilátor a běží celou dobu co běží motor  a po zhasnutí motoru dle teplot do minuty vypnou je to normální nebo je někde chyba? Myslím to že se rozeběhne hned po zasunutí klíčku.

Díky za odpovědi

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem sledoval i při nižších teplotách proste přijdu k autu rano teplota 3 stupne strcim klic do zapalovaní a ventilator se rozebehne jeste pred nastartovanim vite nekdo jestli je to normalni me to prijde divny  pokud je nekde chyba tak kde hledat cidlo  snimc  diky za rady

Odesláno

Je tam jen relé u chladiče a snímač teploty na komoře výstupu chl. kapaliny. Jinak je to asi ovládané řídící jednotkou motoru a BSi. Asi bych zkusil jedině výměnu čidla a př. to relé. Nejlepší bude ale napřed diagnostika.

Odesláno

keď som mal na svojom aute problém s elektrikou tak sum prečisťoval všetky ukostrenia v motorovej časti. Ked som ich všetky odpojil a pretočil kľučom tak sa hneď rozbehol ventilátor bez ohľadu nato či som naštartoval alebo nie. Po naslednom zapojeni kostier bolo všetko ok. Takže problem môžebyť aj nikde v kabeláži,keď je niekde prerušeny obvod ventilátora,tak je to akasi ochrana a stale sa točí. Takže je to na dlhe hľadanie a niekedy možno hadanie.

Odesláno

Nejspíš bude problém, jak píše petokat, někde na konektorech u chladiče. Bývá to tam silně zkorodované, popřípadě zkratované.

Odesláno

No myslim ze jde naplno uz jsem premejslel ze ho na zimu natvrdo odpojim a podivam se na to najare vzhledem k tomu ze na 206 se mi za ctyri roky spustil asi trikrat a to jen kdyz jsem stal dlouho v lete v kolone

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...