Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

koupil jsem si nové svíčky, přišel jsem k autu, otevřel kapotu a a? jsem hledal jak jsem chtěl svíčky ne a ne najít :myslim, poradíte někdo, kde bych měl hledat. Motor je to 2.0 16V r.v. 99 v coupé. Přepodkládám, že bude stejný jako u sedanu.

Předem díky za každou radu :-)

Odesláno

tenhle názor jsem už slysel. mám jedny v kaslíku, ale ty nehledám. Sundal jsem stříbrný kryt motoru a pod ním byli další kryty. Zatím jsem ve všech svých autech vyměňoval svíčky i další věci sám, ale tady je toho víc zakrytého než odkrytého a nevím, který je ten správný kryt, který musím sundat, abych se k nim dostal :(

Odesláno

Ten motor nemá kabely je svíčkám, ale zapalovací rampu ( tedy pokud je to stejné jako u starších 406 ).Je přišroubovaná šesti ( nebo osmi ?? ) imbusovými šrouby do hlavy motoru.Na boku má připojený kabel.Takže odšroubovat, odpojit kabel a vytáhnout.

Odesláno

aha, tak neco takoveho jsem tam videl. napadlo me hledat kabely a jit po nich, ale jak ted vidim, tak zcela pochopitelne jsem je nenasel. diky moc za radu, vecer zkusim, jestli je najdu :-) znamena to tedy, ze se u tohohle motoru nemeni kabely? meni se ta lista, nebo ta je na \"cely zivot\"?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...