juvin66 Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Dobrý den,máme Peugeot 207 1,6VTI rok 2011. Na tachometru svítí kontrolka ESP a též svítí trvale tlačítko na ESP. Na diagnostice byla zjištěna závada: Trvalá závada. Chyba ABS/ESP. Neprobíhá komunikace s počítačem řízení motoru. Obdržená hodnota je chybná. S autem spadla babi do příkopu a byly poškozené některé kabely k ABS, ale samotné ABS bylo vzhledově nepoškozené, jen kabely se přetrhly. Též například k levému snímači kola, ale po opravě kabeláže vše zhaslo, ale zůstala tato závada. Myslel jsem, že bude poškozené ABS od propojených kabelů, ale po připojení jiného ABS a jeho konfigurace tato závada zůstala, tak tím to asi nebude.Prosím poradil by mi někdo na co bych se měl zaměřit? Či zda by bylo možné sehnat el. schéma mezi ABS a počítačem motoru. Jestli nezůstal ještě poškozený nějaký drát uvnitř izolace. Děkuji moc Jinak omlouvám se, zda je to v jiném vlákně, ale jinde jsem nic podobného nenašel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.