Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyba ABS/ESP - Neprobíhá komunikace s počítačem řízení motoru.

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

máme Peugeot 207 1,6VTI rok 2011. Na tachometru svítí kontrolka ESP a též svítí trvale tlačítko na ESP. Na diagnostice byla zjištěna závada: Trvalá závada. Chyba ABS/ESP. Neprobíhá komunikace s počítačem řízení motoru. Obdržená hodnota je chybná. S autem spadla babi do příkopu a byly poškozené některé kabely k ABS, ale samotné ABS bylo vzhledově nepoškozené, jen kabely se přetrhly. Též například k levému snímači kola, ale po opravě kabeláže vše zhaslo, ale zůstala tato závada. Myslel jsem, že bude poškozené ABS od propojených kabelů, ale po připojení jiného ABS a jeho konfigurace tato závada zůstala, tak tím to asi nebude.

Prosím poradil by mi někdo na co bych se měl zaměřit? Či zda by bylo možné sehnat el. schéma mezi ABS a počítačem motoru. Jestli nezůstal ještě poškozený nějaký drát uvnitř izolace. Děkuji moc :) Jinak omlouvám se, zda je to v  jiném vlákně, ale jinde jsem nic podobného nenašel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...