Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

A co se ti s tim děje? Dle mého tam žádná pružinka neni. Pouze se napruží plast

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Na zvednutí jsou tam dvě packa. Druhá je uplně na levej straně u řidiče. Zvednout to jde?

Odesláno

praskol ti tam taky maly plastovy napinac. Ja som mal ten isty problem skusal som to aj lepit, ale to nepomoze,tak som to vyriesil inac. tazko ti to tu opisem slovami.ale ak vydrzis  do vecera tak ti tu dam najaku fotodokumentaciu ako som to vyriesil ja a uz mi to funguje skoro rok.

Odesláno

ked ju budes mat vonku tak po obvode povolis dalsie 4 sruby T20 a takto otvoris celu opierku a dostanes sa k meritu veci,ide to cele lahucko,nieje co pokazit.

post-50673-0-70793200-1443891837_thumb.j

Odesláno

ked ju otvoris tak hned uvidis kde je problem,foto uz tohto zlomeneho dielu nemam ale ty ho tam urcite najdes.Lepenie ti moc nepomoze,lebo ja som to skusal tiez. Tak som to vyriesil bankomatovkov,zo starej karty som odstrihol pozdlzny pasik a hrubke priblizne 2cm a ohol som ho do tvaru U a vlozil ho na miesto ako je to na obrazku. ten pasik krasne pruzi a vracia ti tu packu spat. mozno sa ti podari vymysliet nieco ine,ale takto to funguje super.

post-50673-0-59789200-1443892367_thumb.j

post-50673-0-77750800-1443892375_thumb.j

• O 2 týdny později...
Odesláno

nie neupevnil,je tam ako vidíš. Drži aj keď otvorím druhou pačkou. Je tam akosi zaseknuta. Možno by sa dalo vymyslieť aj niečo ine ale zatiaľ to funguje. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...