Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

(27 září 2015 - 14:32:23)

zdravim mohol by mi niekto prosim vas poradit prestali mi ist smerovky ked dam klucik do 1 polohy tak teplota a palivo sa zdvihne na maximum ked dam do 2 polohy tak klesne tak ako maju byt ale ked nastartujem vrati ich znova na plno a sem tam mi isli smerovky ale dneska uz nejdu nejde mi ani okno zavriet poistky som si pozeral su dobre a vystrazne mi idu len ked mam vypnuty klucik alebo v 2 polohe len mam peugeot 306 1.9 1998 dakujem

Odesláno (upraveno)

máš barevnou hudbu,odrbané kontakty na kabelech  .Tady ti rada nepomůže ,to chce celý shodit a projít kabeláž os spínačky s kaplí . Moc ti ta kára vibruje nebo je tam vlhkost .

Pro začátek sežeň nový tlačítko warningu z vraku ,je spojený s bliknama .

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

ked ide auto na volnobezne otacky tak trasie auto neviem preco teraz som este zistil ze hned prvu poistku na radio ked dam 5 A tak mi svieti baterka a klucik mam vonku a idu zapnut normalne svetla aj stierace len mam otvorene okno a nejde zavriet to ma viac hneva

Odesláno

takže máš káru,která si sama vytváří závady dík zanedbané údržbě ....

máš na 99 procent v háji všechny silenbloky motor převodovka, rozvibrovaný výfuk,odrbaný kabely pod kaplí ,jak to chodí,

hadice na vodu dostávaj zabrat..... budeš mít veselo.to si piš,nejdřív si pořeš mechaniku,pak elektro.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...